Yandex Metrica

ABD'nin destek paketine tepki büyüyor: Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz

ABD'de kongrenin onayına sunulan ve kabul edilen İsrail ve Ukrayna'ya ilişkin destek paketine tepkiler büyüyor. Son olarak 95 milyar dolarlık yardım paketini protesto etmek toplanan bir grup Amerikalı, " Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Dünya

02.05.2024, 06:49

Soykırım finansörü ABD cumartesi günü senatoya sunduğu 95 milyar dolarlık yardım paketini onayladı. İsrail ve Ukrayna'ya askeri yardım sağlayacak olan ABD hükümetine tepkiler büyümeye devam ediyor. 

Tanksavar, füze ve SİHA'lar Mısır yolunda: Kahire heyeti Türkiye'den mutlu ayrıldı Tanksavar, füze ve SİHA'lar Mısır yolunda: Kahire heyeti Türkiye'den mutlu ... Haberi Görüntüle

"PARALARIMIZ İSRAİL'E GİTMESİN"

Washington hükümeti her ne kadar baskıları hafifletmek adına Gazze'deki sivillere insani yardım sağlayacağını duyursa da tepkileri üzerine çekmekten kaçamadı. 

İsrail'e gönderilecek olan yardım paketini protesto etmek için toplanan bir grup aktivist, İsrail'e askeri yardım öngören yasa tasarısını desteklemeleri nedeniyle Washington DC'deki ABD temsilcisiyle karşı karşıya geldi.

Temsilciyi Gazze'deki soykırımı desteklemekle suçlayan aktivistler, "Paramızın İsrail'e gitmesini istemiyoruz" diyerek tepki gösterdi.

209 gündür işgal altındalar: Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya yükseldi 209 gündür işgal altındalar: Gazze'de can kaybı 34 bin 596'ya... Haberi Görüntüle

"SOYKIRIMI DESTEKLEMEK İSTEMİYORUZ"

Grup sözcüsü, "Ne yazık ki buradaki herkes tamamen yanılıyor ve Amerikalıların gerçek müttefiklerinin kim olduğunu anlamak istemiyor." dedi.

Sözlerine devam eden sözcü, Gazze'deki masum sivillerin öldürülmesi çağrısında bulundunuz, sen insanlık düşmanısız" ifadelerini kullandı.

Temsilciye tepki göstermeye devam eden aktivist, "Bizim vergilerimizle soykırımı desteklediğiniz için her gün çocuklar ölüyor." şeklinde konuştu.

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

İSRAİL ASKERİ YARDIM İLE DESTEKLENECEK

95 milyar dolarlık destek patinin onaylanmasıyla birlikte 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki soykırımın finanse eden ABD, Siyonist İsrail rejimini destelmeye devam edecek. Medyada çıkan yaptırım haberleri ile gündemi değiştirmeye çalışan ABD, 26 milyonluk destek ödemesinin 4 milyar doları İsrail'in füze savunma sistemlerinin yenilenmesine ayrılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading