Yandex Metrica

İran'dan müzakere açıklaması! 'Yapılan görüşmeler savaşı durdurmalı'

İran'dan müzakere açıklaması! 'Yapılan görüşmeler savaşı durdurmalı'

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Ukrayna ve Rusya arasındaki siyasi görüşmelerin savaşın durdurması ve ateşkesi sağlaması gerektiğini ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 22:08

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, başkent Tahran'daki Dışişleri Bakanlığı konutunda Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ile görüştü. 

İkili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısında konuşan Abdullahiyan, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

'YEMEN'DE YAŞANANLAR UKRAYNA'DA YAŞANIYOR'

İran vatandaşlarının Ukrayna'dan ülkelerine dönmeleri için yardımda bulunan Abdullahiyan, "Ukrayna'daki son gelişmelerle ilgili konuştuk. Irak, Afganistan ve Yemen'de olduğu gibi Ukrayna'da da savaşa karşıyız. Ukrayna ve Rusya arasındaki siyasi görüşmeler, savaşın durması ve ateşkesin sağlanmasına yol açmalıdır." ifadelerine yer verdi. 

Üniversiteler Gazze için İntifada'da!: ABD'deki iki üniversitede daha eylemler başladı Üniversiteler Gazze için İntifada'da!: ABD'deki iki üniversitede daha eylemler başladı Haberi Görüntüle

'UKRAYNA TOPRAKLARINI SAVUNMA HAKKINA SAHİPTİR'

Polonya Dışişleri Bakanı Rau'da yaptığı konuşmada Ukrayna'nın topraklarını savunma hakkında dikkat çekti. 

Rau konuşmasında, "Polonya Ukrayna'daki savaşın, Rusya'nın sebepsiz yere şiddete başvurmasından kaynaklandığını düşünüyor. Ukrayna, uluslararası hukuka göre bağımsız bir devlettir ve elbette topraklarını savunma hakkına sahiptir." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading