Yandex Metrica

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında!

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında!

Gazze'de işlenen soykırıma tüm batılı ülkeler gözlerini kaparken, İstanbul'dan dünyaya ders niteliğinde 'Gazze'yi Unutma' yürüyüşü düzenlenecek. Türkiye, Gazzeli kardeşleri için sesini tüm dünyaya duyuracak.  

Gündem

24.04.2024, 07:16

İHH İnsani Yardım Vakfı ve diğer sivil toplum kuruluşları tarafından bugün saat 14.00'da İstanbul'da Gazze'ye destek yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüş, Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak ve Ayasofya Camii'nde sona erecek. Yürüyüş sırasında Gazze'de uzun süredir devam eden yoğun saldırıların durdurulması ve bağımsız Filistin'in kurulması için tüm dünyaya mesaj verilecek.

İHH sosyal medya hesabı üzerinden, ''Tüm İstanbulluları Filistin halkının sesi olmak için yürüyüşe davet ediyoruz'' çağrısında bulundu.

Albayrak ailesinin acı günü! Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna uğurlandı Albayrak ailesinin acı günü! Gülbeyaz Albayrak son yolculuğuna uğurlandı Haberi Görüntüle

3 BİN TON YARDIM MALZEMESİ TESLİM EDİLDİ

Türkiye'den Gazze'ye gönderilen 9. İyilik Gemisi'nin içerisinde bulunan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesinin tahliyesine Mısır'In El-Ariş Limanı'nda başlandı. Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen gıda, bebek malzemeleri, uyku tulumu gibi acil ihtiyaç malzemelerinin İsrail saldırılarında hedef aldığı Gazze Şeridi'nde bulunan Filistin halkına teslim edilmesi için çalışmalar devam ediyor.

227 bin 63 gıda paketi, 69 ton un, 14 bin 700 bebek bezi, 2 bin uyku tulumu ve 400 ton muhtelif malzeme işlemlerin ardından TIR'lar ile Gazzelilere ulaştırılacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading