Yandex Metrica

İngiltere'den Rusya'ya uyarı! 'Putin için başlangıcın sonu olabilir'

İngiltere'den Rusya'ya uyarı! 'Putin için başlangıcın sonu olabilir'

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimine tepki göstererek, 'Putin için sonun başlangıcı olabilir' ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 18:53

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları ile alakalı açıklamada bulundu. 

Ukrayna'nın işgale karşı direnmeye devam ettiğinin altını çizen Truss, 'Savunma desteğimi askeri alanda devam edecek' diye konuştu. 

Gazze'ye havadan indirilen yardımın paraşütü açılmadı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Gazze'ye havadan indirilen yardımın paraşütü açılmadı: Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

'SALDIRILAR UZUN SÜRELİ OLABİLİR'

Saldırıların uzun süreli olabileceğine dikkat çeken Truss, "Bu birkaç yıl olabilir. Rusya'nın güçleri olduğunu biliyoruz ama Ukraynalılar cesur ve ülkelerini korumaya kararlılar" açıklamasında bulundu.

Gazze'nin kuzeyinde askeri hareketlilik: İşgalci İsrail ordusu yeni bir katliama hazırlanıyor Gazze'nin kuzeyinde askeri hareketlilik: İşgalci İsrail ordusu yeni bir katliama... Haberi Görüntüle

'PUTİN İÇİN SONUN BAŞLANGICI'

Rusya'ya işgali sonlandırmaları için uyarıda bulunduklarını bildiren Truss, bu durumun Putin için sonun başlangıcı olabileceğini ifade etti. 

Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a iki ay süre tanıdı Komşu'ya kara para damgası: Avrupa Birliği Komisyonu GKRY ve Yunanistan'a... Haberi Görüntüle

'MÜLTECİLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Rusya'nın görüşmeler kapsamında askeri birliklerini geri çekmesi ifade eden Truss, mülteciler için de neler yapılabileceği konusunda çalıştıklarını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading