Yandex Metrica

İngiliz sapıklar Ukraynalı çocukların peşinde! Polonya'ya akın etmişler

İngiliz sapıklar Ukraynalı çocukların peşinde! Polonya'ya akın etmişler

Britanyalı bazı pedofillerin, Ukrayna'dan kaçan ve aralarında kimsesiz binlerce çocuğun da bulunduğu mültecilere "insani yardım" sunmak bahanesiyle Polonya'ya seyahat etiği ortaya çıktı.

Dünya

23.01.2024, 19:34

Ukrayna'daki Rus işgali en üzüntü verici sonuçlarından biri de kimsesiz kalan binlerce çocuk oldu. Ailelerini kaybetmekle kalmayıp bilmedikmleri ülkelerde bir de mülteci durumuna düşen söz konusu çocuklar şimdi de "pedofili" tehlikesiyle karşı karşıya  Britanya Ulusal Suç Ajansı (NCA), bilinen 10 çocuk sevici sapığın Rus istilasını izleyen 6 hafta içinde Polonya'ya seyahat ettiğini duyundu.

Atina'ya Fransa'dan fırkateyn kazığı! Basın ateş püskürüyor: Türkler uçak gemisi yaparken biz... Atina'ya Fransa'dan fırkateyn kazığı! Basın ateş püskürüyor: Türkler uçak gemisi... Haberi Görüntüle

TERK ETMELERİ İSTENDİ

The Independent'in haberine göre göç memurları ve kolluk kuvvetleriyle yapılan mülakat sonrası tamamı erken olan 10 şahıstan acilen Polonya'yı terk etmeleri istendi. Britanya makamları da diğer cinsel saldırı suçlularını seyahat etmekten caydırmaya çalışıyor. Bir NCA sözcüsü, "Bizim için bu durum, çocuklara cinsel saldırıda bulunan hüküm giymiş suçluların bariz nedenlerden dolayı onların bölgelerinde olduklarını ortaklarımıza duyurmakla ilgili" ifadeleirini kullandı.

Sel felaketi kenti etkisi altına aldı: 29 kişi hayatını kaybetti Sel felaketi kenti etkisi altına aldı: 29 kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

SUÇ KAYITLARINI BİLDİRMEMİŞLER

Ukrayna'daki savaşın ardından bu ülkeden ayrılmaya zorlanmış, refakatçisi olmayan en az 5 bin çocuk olduğu tahmin ediliyor. Yetkililer, hüküm giymiş pedofillerin ziyaret ettikleri ülkelere suç kayıtlarını bildirmesi gerektiğini fakat "beklendiği üzere bunu bildirmediklerinin görüldüğünü" dile getirdi. Mevcut çabalar, cinsel saldırı suçlularının "geçerli nedenlere" sahip değillerse Polonya'ya veya diğer ülkelere seyahat etmelerini önlemek ve kurallara uymadıkları takdirde onları dışarı çıkarmakla sınırlı.

ABD'deki öğrenci kıyımından, profesörlerin kelepçelenmesinden ABD'deki öğrenci kıyımından, profesörlerin kelepçelenmesinden "Endişeliyiz" Haberi Görüntüle

BÜYÜYEN BİR TEHDİT

NCA, söz konusu sorunun Ukrayna savaşındaki "bu çatışma sonucu ortaya çıkan veya büyüyen bir dizi tehdit" olarak tanımladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading