Yandex Metrica

GKRY'de Türk kızına ırkçı saldırı: Dişlerini ve parmağını kırdılar!

GKRY'de Türk kızına ırkçı saldırı: Dişlerini ve parmağını kırdılar!

Cuma gecesi gerçekleşen ırkçı saldırı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yaşandı. Kıbrıs Türkü Asya Karaali olay gecesi arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için dışarı çıktı. Aya Napa'ya giden gençler dönüş yolunda 3 Rum erkekle karşılaştı. İddiaya göre Asya Karaali'nin Türkçe konuştuğunu duyan 3 erkek genç kıza saldırdı.

Dünya

23.01.2024, 20:59

Irkçı saldırganlardan birinin Karaali'nin yüzüne yumruk attığı ve iki dişinin kırıldığı ifade edildi. Ayrıca Asya Karaali saldırganın kendisini 2 metrelik duvardan attığını ifade etti.

Esir aileleri Netanyahu'yu ve hükümetini sıkıştırıyor: 'Acil görüşme talep edildi' Esir aileleri Netanyahu'yu ve hükümetini sıkıştırıyor: 'Acil görüşme talep edildi' Haberi Görüntüle

"BU CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR"

Asya Karaali "Bana küfrettiler ve yüzüme yumruk attılar. Daha sonra yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki bir duvardan aşağı atıldım. Neden bayıldığımı hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Güney Kıbrıs'taki hastanede bana bir şeyimin olmadığı söylendi. Ancak parmağım kırık, vücudumun her yerinde morluk var dişlerim bile kırıldı bu cinayete teşebbüstür" ifadelerini kullandı.

Askerler dronla parçalandı: Cephede tanıdık görüntüler bu kez el değiştirdi Askerler dronla parçalandı: Cephede tanıdık görüntüler bu kez el değiştirdi Haberi Görüntüle

"BU İŞ BURADA BİTMEYECEK"

Saldırganların yakalanması için elinden geleni yapacağını ifade eden Karaali, "Benim yerimde başka bir kadın olabilirdi. Bu olay cinayete teşebbüstür. Fiziksel durumumdan çok psikolojimi kim düzeltebilir? Bu iş burada bitmeyecek" dedi.

F-16 savaş uçaklarının koordinatlarını verdi: Depolama planlarını anlattı: İnanılmaz bir amatörlük F-16 savaş uçaklarının koordinatlarını verdi: Depolama planlarını anlattı: İnanılmaz bir... Haberi Görüntüle

TATAR'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da Asya Karaali'yi aradı. Geçmiş olsun dileklerini ileterek olayın takipçisi olacaklarını vurguladı. GKRY lideri Nikos Hristodulidis'in Karaali'nin darp edilmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Tatar'ı aradığı açıklandı. Yürütülen soruşturma kapsamında, saldırganlardan ikisi tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading