Yandex Metrica

Enkaz altında doğum! Görüntü yürekleri burktu

Enkaz altında doğum! Görüntü yürekleri burktu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de ölenlerin sayısı 1602'ye yükseldi. Öte yandan Suriye'den gelen bir görüntü yürekleri dağladı. Felaketin yaşandığı o anlarda hamile bir kadın enkaz altında doğum yapmak zorunda kaldı. Mucizevi doğum herkesi sevince boğdu. Arama kurtarma ekipleri, bebeğin sağlıklı olduğunu açıkladı ancak annenin hayatını kaybettiğini belirtti. 

Dünya

23.01.2024, 20:24

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplamda 10 ilde hissedildi. Türkiye'yi derinden sarsan depremin ardından ölü ve yaralı sayısı sürekli artıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de ölenlerin sayısı 1600'ü geçmiş durumda.

Polonya'dan Rusya'ya nükleer tehdidi! Olasılıklara hazırız Polonya'dan Rusya'ya nükleer tehdidi! Olasılıklara hazırız Haberi Görüntüle

SURİYE'DE 1602 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde de çok sayıda bina yıkıldı veya hasar gördü. Depremde Halep, Lazkiye, Hama ve Tartus illerinde rejim kontrolündeki bölgelerde 812 kişi hayatını kaybetti, 1449 kişi yaralandı. Suriye'nin İdlib ile Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatı bölgelerinde en az 790 kişi öldü, 2 bin 200'den fazla kişi yaralandı.

ABD soykırımı finanse etmeye devam ediyor: İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri destek ABD soykırımı finanse etmeye devam ediyor: İsrail'e 1,3 milyar dolarlık... Haberi Görüntüle

ENKAZ ALTINDA DOĞUM

Öte yandan Suriye'den gelen bir görüntü yürekleri dağladı. Felaketin yaşandığı o anlarda hamile bir kadın enkaz altında doğum yapmak zorunda kaldı. Mucizevi doğum herkesi sevince boğdu. Arama kurtarma ekipleri, bebeğin sağlıklı olduğunu açıkladı ancak annenin hayatını kaybettiğini belirtti. 

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmaması krize neden oldu Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmaması krize... Haberi Görüntüle

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ

Suriye'de meydana gelen olayın görüntüsü kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi ve dünyada gündem oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading