Yandex Metrica

Elysee Sarayı'nda tecavüz iddiası: Soruşturma başlatıldı

Elysee Sarayı'nda tecavüz iddiası: Soruşturma başlatıldı

Fransa'da bulunan Elysee Sarayı'nda görevli olan bir kadın askerin, bir asker tarafından tecavüze uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:17

Fransız basınında yer alan haberlere göre, bir kadın asker, Elysee Sarayı'nda bir erkek asker tarafından tecavüze uğradığı gerekçesiyle 1 Temmuz tarihinde Paris'in 8. bölgesindeki karakola suç duyurusunda bulundu.

Tecavüze uğradığını iddia eden asker suç duyurusunda, bunun sarayın bir odasında yaşandığını belirtti.

Gazze'deki toplu mezarlar için harekete geçiliyor: İsrail'in  yaptığı katliam soruşturulacak Gazze'deki toplu mezarlar için harekete geçiliyor: İsrail'in yaptığı katliam soruşturulacak Haberi Görüntüle

12 TEMMUZ TARİHİNDE SORUŞTURMA AÇILDI

Söz konusu odada gizli belge ve dosyalar olduğu için yoğun güvenlik önlemleri alındı ve bunun üzerine 12 Temmuz tarihinde soruşturma başlatıldı.

Soruşturmayı yürüten hakim, tecavüzle suçlanan askeri tanık statüsüne aldı.

İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu dünyayı teyakkuza geçirdi İran İsrail'e saldırdı: ABD gemisi Siyonistlere hayat verdi: İntikam operasyonu... Haberi Görüntüle

MAĞDUR ASKER BAŞKA BİR YERE GÖREVE ATANDI

Elysee Sarayı'ndan kamu yayıncısı France Info'ya yapılan açıklamada, sürmekte olan soruşturmalar hakkında hiçbir zaman yorum yapılmadığı ifade edildi.

Bu olayın yargıya ve yetkililere bildirilmesinden sonra gerekli önlemlerin alındığı, cinsel istismar mağduru askerin dinlendiği ve ona destek verildiği vurgulanan açıklamada, bu askerin aynı zamanda saraydan ayrı başka bir göreve atandığı belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading