Yandex Metrica

Dünya bu iddia ile çalkalanıyor! İngiltere Kralı 3.Charles'in durumu söylenenin tam tersi çıktı!

Dünya bu iddia ile çalkalanıyor! İngiltere Kralı 3.Charles'in durumu söylenenin tam tersi çıktı!

İngilter Kralı 3. Charles'ın sağlık taramasında kansere yakalanması tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak saraydan sık sık sağlık durumu hakkında iyi yönde açıklama yapılmıştı. Söylentiye göre Kral'ın durumunun kötü olduğu, 'Menai Köprüsü Operasyonu' adında bir kod kullanarak cenaze planlarını güncelledikleri öğrenildi. 

Dünya

03.05.2024, 09:39

8 Eylül 2022 yılında annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünden sonra en yaşlı kral ünvanıyla 75 yaşında tacını takan ve İngiltere halkını yönetmeye başlayan Kral 3. Charles'in son zamanalrda sağlık durumunun kötüye gittiği iddia edildi.

Şubat ayında Buckhingnam Sarayı'ndan yapılan açıklamada Kral'a kanser teşhisi konulduğu, ancak iyi huylu prostat kanserine yakalandığı haberi gelmişti.

Netanyahu'nun sonu geliyor: İsrailliler ayaklandı! İstifasını istiyorlar Netanyahu'nun sonu geliyor: İsrailliler ayaklandı! İstifasını istiyorlar Haberi Görüntüle

KRAL'IN DURUMUNUN İYİ OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Kansere yakalanan kralın durumunun pek iyiye gitmediği ve tedavisi devam eden Kral'ın ise durumunun kötü olduğunu belirten saraya yakın kesimler, kod adı 'Menai Köprüsü Operasyonu' olan cenaze planlarını güncellediklerini açıkladı.

Daily Beast'ten Tom Sykes'in haberine göre, Kral Charles'in yakın çevresinin sağlık durumunun iyi olmadığını belirtti. 

Kral'ın yakın arkadaşlarından olan bir kişinin ise,'Charles'in hastalığı yenmek için azimli olduğunu belirterek, Herkes iyimserliğini koruyor ama Kral gerçekten çok hasta. Söylediklerinden çok daha kötü durumda' dediği öğrenildi.

ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden ders bırakma kararı ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden... Haberi Görüntüle

CENAZE TÖRENİNE ÖZEL DOSYA HAZIRLANDI

Sykes'ten yapılan açıklamaya göre ise Kraliçe Elizbeth'in öldüğünde cenaze merasiminde nelerin iyi yapılıp nelerin kötü yapıldığına dair özel bir dosya hazırlandığı, aynı hataların tekrarlanmaması için ise gerekli tedbirlerin alınacağı öğrenildi. 

Almanya'da sahte kahin vakası! Bir çifti sahte ritüeller ile kandırdı: 1,3 milyon euro çaldı! Almanya'da sahte kahin vakası! Bir çifti sahte ritüeller ile kandırdı:... Haberi Görüntüle

'MENAİ KÖPRÜSÜ OPERASYONUYLA' YENİ GÜNCELLEME

Kraliye ailesine yakın tüm kaynakların ise Kral'ın cenaze planının sürekli gözden geçirildiğini ''Menai Köprüsü Operasyonu'' kod adı ile cenaze planlarının sürekli güncellendiğini belirtti.

Aynı zamanda ise William ve Kate'nin ise tahta çıkmaya giderek daha da yakınlaştığını yazan Kraliyet yazarı Tina Brown'da Kral Charles'in durumunun ciddi olduğunu belirtti. 

Eğer ki Kral Charles yakın bir tarihte olürse, kanser tedavisi gören Prenses Kate Middleton ve Prens William tahtın yeni sahipleri olacak.

İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' Haberi Görüntüle

KRAL'IN ÖLÜMÜNDEN SONRA YAPILACAKLAR BELLİ OLDU

Kralın ölmesi halinde ise sırasıyla uygulanacak adımlar da belirlendi.

Kral Charles'in öldüğü andan itibaren ilk önce ailesi, başbakan, kabine sekreteri, üst düzey bakanlar, Kralın Özel KAlem Ofisi, sekreterlere sırasıyla bilgilendirme yapılacak.

Sonrasında ise Kraliyet Ailesi haberi halka resmi bir yayınla duyuracak. 

Whitehall'daki tüm bayraklar yarıya indirilecek. 

Savunma Bakanı silah selamı ile tüm ülke genelinde saygı duruşu ilan edilecek.

Buckhingnam Sarayı'nda düzenlenecek olan cenaze töreninden sonra ise Kral Charles'in Windsor Kalesi'nden cenazesi kalkacak ve son yolculuğuna uğurlanacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading