Yandex Metrica

Sitede Ara

Netanyahu'nun sonu geliyor: İsrailliler ayaklandı! İstifasını istiyorlar

Netanyahu'nun sonu geliyor: İsrailliler ayaklandı! İstifasını istiyorlar

Gazze Şeridi'nde kalıcı ateşkes ve esirlerin serbest bırakılmasını talep eden İsrailliler, Netanyahu'nun istifasını istiyor. Tüm ülke Netanyahu karşıtı gösteri düzenledi.  

Dünya

08.05.2024, 00:35

Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim tarihinden itibaren devam eden saldırılar boyunca, her hafta düzenlenen 'Savaş karşıtı' gösteriler bu hafta da devam etti.

İsrailliler, ülke genelinde büyük bir protesto düzenleyerek Başbakan Netanyahu'nun istifasını talep etti.

Akıllara durgunluk veren tehdit: İngiliz üslerini vururuz Akıllara durgunluk veren tehdit: İngiliz üslerini vururuz Haberi Görüntüle

ERKEN SEÇİM VE İSTİFA!

Hükümetin politikasını beğenmeyen göstericiler, Gazze'deki çatışma ve esirlerin geri getirilmesi için hükümetin beceriksiz olduğunu eleştirirerek, ülke tarihinin 'en sağcı hükümetinin' istifasını ve erken seçimini talep etti.

Sokaklara çıkan on binlerce kişi, Tel Aviv, Hayfa ve Batı Kudüs'e ek olarak Netanyahu'nun evinin önünde hükümetin istifasını, esirlerin geri getirilmesini talep eden gösteriler düzenledi.

Netanyahu'nun sonu geliyor: İsrailliler ayaklandı! İstifasını istiyorlar Netanyahu'nun sonu geliyor: İsrailliler ayaklandı! İstifasını istiyorlar Haberi Görüntüle

''ESİRLERİ SERBEST BIRAK''

Binlerce protestocu, Netanyahu'nun aleyhine pankart, afiş ve dövizler ile protesto düzenledi. Düzenlenen protestoda hükümet eleştirilirken, polis ile göstericiler arasında sık sık arbede meydana geldi.

Esirlerin yakını, Savunma Bakanlığı'nın önünde düzenlediği protestoda, "Hepsi hemen eve!", "Yardım!", yazılı dövizler taşıdı. 

Göstericiler Netanyahu'ya, 'Esirleri bırak' sloganları attı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading