Yandex Metrica

Dev teknoloji şirketine çalışan şoku! Yılbaşı öncesi iş bırakma eylemi başlattılar

Dev teknoloji şirketine çalışan şoku! Yılbaşı öncesi iş bırakma eylemi başlattılar

Apple'ın, yılbaşı öncesi ortaya çıkan toplu grev ile başı dertte. Çalışma şartlarından memnun olmayan Apple çalışanları, iş bırakma eylemi başlattı.

Dünya

23.01.2024, 18:31

Apple'ın son günlerde çalışanları ile başı derde girdi. Çalışma modeli hususunda istenen ortak noktayı bulamayan taraflar arasında gerilim artarak devam ediyor. 

Daha iyi şartlar isteyen Apple çalışanları yılbaşı öncesi iş bırakma kararı aldı. Apple bünyesi altında çalışan yüzlerce çalışanın bu eyleme katılacağı bildirilirken şirket tarafından resmi bir açıklama gelmedi. 

Napolyon'un hatasını tekrarlamak için sabırsızlanıyor: Rus siyasetçiden Macron'a mesaj var! Napolyon'un hatasını tekrarlamak için sabırsızlanıyor: Rus siyasetçiden Macron'a mesaj var! Haberi Görüntüle

GREV YAPAN ÇALIŞANLAR YENİ BİR PLATFORM KURDU

Yılbaşı öncesi şirket içinde gergin ortam büyürken, daha iyi çalışma şartları isteyenler 'Apple Together' isimli bir platform kurdu. 

Bebek katili Netanyahu için yolun sonu! Tutuklanma endişesi sardı Bebek katili Netanyahu için yolun sonu! Tutuklanma endişesi sardı Haberi Görüntüle

AÇIK MEKTUP YAZDILAR

Twitter hesabı, hatta resmi bir site bile açan eylemci çalışanlar, bu platformlar üzerinden Apple yöneticilerini hedef alan bir mektup yazdı. 

Mektupta daha iyi şartlar istediklerini belirten Apple çalışanları, greve gideceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Açılan site üzerinden paylaşılan mektupta, konunun daha önce gündeme geldiği fakat yöneticilerin isteklere yanıt vermediği ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading