Yandex Metrica

Başörtülü kadına Fransa'da İslamofobik saldırı! Hakaret ettiği müşterisini içeri almadı

Başörtülü kadına Fransa'da İslamofobik saldırı! Hakaret ettiği müşterisini içeri almadı

Fransa'da İslamofobi bir kez daha kendini gösterdi. Restoran sahibi bir kadın, başörtülü müşterisine hakaretler savurdu. Restoran sahibi, “Karanlık çağlara ait kıyafeti giyiyor” diyerek başörtülü kadını restorana almadı.

Dünya

23.01.2024, 19:20

Fransa'da İslamofobi çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Ülkede daha önce defalarca kez yaşanan olaylardan yenisi geçtiğimiz pazar günü gerçekleşti.

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

'KARANLIK DÖNEME AİT BAŞÖRTÜYÜ TAKTIĞI GEREKÇESİYLE...'

Hendaye kentinde gerçekleşen olayda, bir kişi Anneler Günü dolayısıyla bir hafta öncesinden rezervasyon yaptırdığı restorana annesini götürüp baş başa yemek yemek istedi.

Restoran kapısına gelen anne ve oğul, iş yeri sahibinin kaba tavı ile karşılaştı.

İş yeri sahibi kadın, annenin ‘karanlık döneme ait başörtüyü’ taktığı gerekçesiyle iki müşterisini restorana almayacağını söyledi.

Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak Haberi Görüntüle

ÇİRKİN YAKIŞTIRMA

Boynunda haç olması nedeniyle kendisinin de Hristiyan olduğu belirtilen kadın, başörtüsünün kadınlara boyun eğdirmek için bir araç olduğu iddiasında bulundu.

Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Haberi Görüntüle

RESTORAN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Anne ve oğul, restoran sahibinin yönelttiği hakaretler karşısında şoka uğradı. Emniyete giden şahıslar, kendilerine ayrımcılık uygulandığı gerekçesiyle şikayette bulundu.

Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek duyurdu Hayatınız boyunca sadece bir kez görebileceksiniz: NASA mutlaka izleyin diyerek... Haberi Görüntüle

FRANSA'DA İSLAMOFOBİK YASALAR UYGULAMAYA KONMAYA DEVAM EDİYOR

Fransa'da yönetimin Müslümanları hedef alan yasalar uygulamasıyla birlikte başörtülü kadınlara, Müslümanlara ve İslami kuruluş ile ibadethanelere yönelik İslamofobik ve ayrımcı saldırılarda artış görülüyor.

Yakın zamanda da ülkede Grenoble belediyesinin kamuya ait plaj ve yüzme havuzlarında tesettürlü mayoyu serbest bırakma kararı İçişleri Bakanı Gerald Darmanin'in talimatı üzerine mahkeme tarafından askıya alınmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading