Yandex Metrica

Avrupa'da PKK yandaşlarına meydan dayağı: Sokağa döküldüklerine pişman oldular

Avrupa'da PKK yandaşlarına meydan dayağı: Sokağa döküldüklerine pişman oldular

Belçika'da bir grup PKK yandaşı, nevruz kutlamalarını bahane ederek bölgedeki Türklere saldırdı, örgüt yanlısı sloganlar attı. Limburg'daki vatansever Türklerin buna tepkisi sert oldu.

Dünya

08.04.2024, 14:23

Terör örgütü PKK/YPG yandaşları Avrupa ülkelerinde istikrar ve güvenliği tehdit etmeyi sürdürüyor. Nevruz bahanesiyle sokağa dökülen terör seviciler yine bir saldırıya imza attı. 

Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşları sokağa dökülerek bölgedeki Türk vatandaşlarını taciz etti. Türklerin araçlarına saldıran PKK'lılar aynı zamanda örgüt sloganlarıyla bir süre yürüdü. 

Terör örgütü PKK'yı simgeleyen paçavralar ve elebaşı Öcalan'ın posterleriyle tur atan grup daha sonra gurbetçi Türklerin yoğun olarak bulunduğu mahalleye 'baskın' yapmak istedi. 

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' Haberi Görüntüle

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Başkent Brüksel’e yaklaşık bir saat kadar uzaklıktaki Heusden-Zolder'de saldırı ve tacizle karşılaşan gurbetçi Türklerin buna tepkisi sert oldu. 

PKK yandaşlarını çembere aldıktan sonra onlara meydan dayağı atan Türkler, bazı teröristlerin baygınlık geçirmesine neden oldu. Bazı araçların ateşe verildiği olaylar daha da büyüme emaresi gösterince bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Gurbetçi gençler PKK yandaşlarını dövdüğü sırada Belçik polisi tazyikli suyla müdahalede bulundu.

 

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Loading