Yandex Metrica
Reklam Görseli

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi

Ortadoğu'da artan gerilim sonrası ivmesini tekrar yukarı çeviren altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürürken, düğün yapacakları kara kara düşündürmeye başladı. Altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Volkan Öngel ise "rekora hazır olun" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

28.04.2024, 19:12

İran-İsrail gerilimi ile hareketlenen altın fiyatları haftanın ikinci gününde altın fiyatlarını yeşile döndürdü. 16 Nisan 2024 salı günü itibarıyla altın fiyatları 2.474,24 TL'den işlem görüyor.

Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Haberi Görüntüle

ONS ALTIN 'REKOR' DEDİ

12 Nisan Cuma günü 2.432 dolar seviyesine çıkarak "rekor" diyen ons altın fiyatları bugün ise 2.365 dolar seviyesinden kendisine alıcı buluyor.

Kurban fiyatları belli oldu! Büyükbaş, küçükbaş canlı kg fiyatı: Hisse bedelleri ne kadar? Kurban fiyatları belli oldu! Büyükbaş, küçükbaş canlı kg fiyatı: Hisse... Haberi Görüntüle

ALTIN VE PETROL FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Cumartesi gecesi İsrail'e karşı intikam operasyonu düzenleyen ve Ortadoğu'da gerilimi bir anda zirveye çıkaran İran, altın ve petrol fiyatlarında dalgalanmaya sebep oldu. 

Altın ve petrol fiyatları hakkında açıklama yapan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, "İran’ın İsrail’e yönelik saldırıları, küresel borsalarda satış dalgasını tetiklerken altın ve petrol fiyatlarında da önemli dalgalanmalara sebep oldu" şeklinde konuştu.

Yıllardır güvenli liman olma özelliğine sahip olan altının zaten yüksek talebine yenilerinin eklendiğini ifade eden Öngel, talebin artmasıyla beraber ons başına 2.400 dolara kadar yükseliş gözlemlenirken, mevcutta 2.355 dolar seviyelerinde bulunmakta ifadelerini kullandı.

Goldman Sachs'ın yıl sonu tahminine değinen Öngel, "Goldman Sachs’ta yıl sonu altın fiyatı tahminini 2.300 dolardan 2.700 dolar/ons seviyesine çıkardı" dedi.

Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel.jpg

Koç Metalurji hangi bankalardan alınır? Koç Metalurji kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji hangi bankalardan alınır? Koç Metalurji kaç lot verecek,... Haberi Görüntüle

YATIRIMCI MUTLU OLACAK PEKİ YA DÜĞÜNÜ OLANLAR...

Sözlerine devam eden Öngel, Jeopolitik risklerin varlığını korumasının altın yatırımcısını bu yıl mutlu edeceğini belirterek "Petrol tarafında ise 90 dolar/varil seviyelerinin test edildiği bir ortamda İsrail'in muhtemel bir karşı saldırısı durumunda 100 dolar seviyelerinin görülmesi ve bu durumun küresel enflasyon üzerinde olumsuz bir baskı oluşturması kaçınılmaz gözüküyor." ifaedlerini kullandı.

Evet altın bu sene yatırımcısını epey bir mutlu edecek gibi gözükyüor. Peki ya düğün yapacaklar...

7 Mayıs mazot indirim son dakika | Mazota bu gece indirim yapılacak mı? 7 Mayıs mazot indirim son dakika | Mazota bu gece... Haberi Görüntüle

16 NİSAN GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram altın 

Alış: 2.475,92

Satış: 2.476,36

Çeyrek altın 

Alış: 4.201,00

Satış: 4.344,00

Yarım altın

Alış: 8.374,00

Satış: 8.713,00

Cumhuriyet altını

Alış: 16.803,00

Satış: 17.222,00

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading