Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz siyasi şantajcılara ve zübüklere itibar etmez

Partisinin Malatya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı.” dedi. Bu durumu “siyasi şantajcılık” olarak adlandıran Erdoğan, “Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Gündem

18.04.2024, 03:45

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting mesaisi devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Malatya oldu. Erdoğan, partisinin Malatya'da Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen mitingde coşkulu kalabalığa hitap etti.

19 Mayıs İstanbul-Maltepe Edis konseri başlama saati | Edis konseri saat kaçta, ne zaman? 19 Mayıs İstanbul-Maltepe Edis konseri başlama saati | Edis konseri... Haberi Görüntüle

''REKOR OY BEKLİYORUM''

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Malatya, 14-28 Mayıs'ta desten yazdı. Cumhur İttifakı'nı destekleyen Malatya'ya şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nı rekor oya taşıyacağınıza inanıyorum. 31 Mart seçimlerinde de Malatya'da rekor bir oy bekliyorum. Malatya bugüne kadar hiçbir mücadelemizde bizi yalnız bırakmadı. Bu defa da Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Malatya ile yol yürümekten şeref duyuyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe anayasası Türkiye'ye yakışmıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe anayasası Türkiye'ye yakışmıyor Haberi Görüntüle

''KANDİL İLE DEM'LENMEYİ MALATYA AFFEDER Mİ?''

Bizim bildiğimiz Malatya'nın insanı karakterli olur, mert olur, sözünün eri olur. Pusulasını şaşıranı, Kandil ile DEM'lenmeyi marifet sayanı teröristlerle sarmaş dolaş olanı Malatya affeder mi? Eser ve hizmet siyasetiyle şehrini geliştireni Malatya unutur mu? Malatyalı terörle iş birliği yapanı unutmaz dersini verir. Malatya halkının cevabı sandıkta olacak.

Bakan Şimşek'ten dikkat çeken enflasyon mesajı: Hızla gerilemesini bekliyoruz Bakan Şimşek'ten dikkat çeken enflasyon mesajı: Hızla gerilemesini bekliyoruz Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİNE İSTİHDAM DESTEĞİ

Depremin tüm izleri bölgeden silinecek. Savunma sanayii yatırımlarımızı deprem bölgesinde yoğunlaştırdık. Malatya'da geçtiğimiz ay inşası tamamlanan 6 bin 181 konutu hak sahiplerine teslim ettik. Halen şehrimizde 48 bin 837 konutun yapımı sürüyor. Amacımız, önümüzdeki yılın ortasına kadar tüm hak sahiplerini konutlarına ve ticari binalarına kavuşturmaktır.

Pazar günü otobüsler ücretsiz mi 19 Mayıs? Pazar günü otobüsler ücretsiz mi 19 Mayıs? Haberi Görüntüle

DEPREMZEDELERE KALICI KONUT

Yıl sonuna kadar her ay 15-20 bin ilave 200 bin konutu hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Deprem şehirlerini hızla ayağa kaldırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Deprem yaşayan tüm kentlerimizi eskisinden daha güçlü kılacağız. Depremle sarsılan şehirlerimizi bir an önce ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Asrın birlikteliği ile asrın felaketinin üstesidnen geliyoruz. AK Parti'nin belediyecilik anlayışını kimse ile tartışmayız. Bizde çalışmak canla başla esastır.

Ayazlar çetesi çökertildi! MAHZEN-41 ile elebaşı dahil 9 kişi yakalandı Ayazlar çetesi çökertildi! MAHZEN-41 ile elebaşı dahil 9 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

''SAVUNMA YATIRIMLARINI DEPREM BÖLGESİNDE YOĞUNLAŞTIRACAK PROJE BAŞLATTIK''

Türkiye, diplomasisisyle, askeri gücüyle, ekonomisiyle dünyanın en büyük ülkeleri arasında yer alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Malatya başta olmak üzere tüm deprem şehirlerimizi eskiden daha güvenli, huzurlu, canlı, hareketli hale getirmekte kararlıyız. Savunma yatırımlarını deprem bölgesinde yoğunlaştıracak proje başlattık. Aselsan, Malatya'da Elektronik Bakım, Onarım ve Elektronik Kart Dizgi Tesisi kuruyor.

KPSS giriş ücretlerine zam! İşte her bir oturum için alınacak ücretler... KPSS giriş ücretlerine zam! İşte her bir oturum için alınacak... Haberi Görüntüle

“SİYASETİ DOMİNE EDEN ŞANTAJCILAR VAR''

Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye, özgür ve demokraitk bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapıp aday olabilir. Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse planı programı ve projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerden çekti. Siyaseti domine eden şantajcılar var. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum.

Zeynep Çamcı hamile mi, evli mi? Zeynep Çamcı kimdir? Zeynep Çamcı hamile mi, evli mi? Zeynep Çamcı kimdir? Haberi Görüntüle

''MALATYA'YA 149 MİLYAR YATIRIM YAPTIK''

Eser ve hizmet siyaetimizin gerisinde vatan toprağının her karışını ve insanlarımızın tamamını kuşatan bir müktesebat vardır. Bu dönem Malatya'ya yaklaşık 149 milyar yatırım yaptık.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading