Yandex Metrica

Sitede Ara

Zeynep Çamcı hamile mi, evli mi? Zeynep Çamcı kimdir?

Zeynep Çamcı hamile mi, evli mi? Zeynep Çamcı kimdir?

Son dönemde ilgi çeken isimlerden biri olan Zeynep Çamcı'nın kim olduğu internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Zeynep Çamcı'nın hamile olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, Zeynep Çamcı hamile mi, evli mi? Zeynep Çamcı kimdir?

Gündem

18.05.2024, 17:52

Zeynep Çamcı kimdir sorusu, arama motorlarında detaylı bilgi arayışında bulunan kullanıcılar tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Peki, Zeynep Çamcı hamile mi, evli mi? Zeynep Çamcı kimdir?

2024 Mayıs-Haziran ayında 2. el araba fiyatları düşer mi, yükselir mi? İkinci el otomobillerde indirim olur mu? 2024 Mayıs-Haziran ayında 2. el araba fiyatları düşer mi, yükselir... Haberi Görüntüle

ZEYNEP ÇAMCI EVLİ Mİ?

Zeynep Çamcı, 7 Haziran 2015 tarihinde fotoğrafçı Serhat Bayram ile dünya evine girdi. Dolayısıyla Zeynep Çamcı, Serhat Bayram ile evlidir.

Zeynep Çamcı kimdir

Zeynep Çamcı kimdir

Yüz tanıma sistemleri devrede: 1 Mayıs'ta polise saldıran 12 kişi daha gözaltında! Yüz tanıma sistemleri devrede: 1 Mayıs'ta polise saldıran 12 kişi... Haberi Görüntüle

ZEYNEP ÇAMCI KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Zeynep Çamcı, 11 Aralık 1986'da Muğla'da doğmuş Türk bir oyuncudur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine ilk adımını, konuk oyuncu olarak yer aldığı Gece Gündüz dizisindeki Aslı karakteriyle atmıştır. Ardından Recep İvedik 3 filminde Zeynep karakteriyle ilk başrol deneyimini yaşamıştır. Güneşin Karanlığı isimli kısa filmde de rol almıştır. Leyla ile Mecnun dizisinin ikinci sezonunda Sedef karakterini canlandırmış, ancak sezon sonunda diziden ayrılmıştır. Düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinde ise Can karakterine hayat vermiştir.

Başrolünü Alper Saldıran ile paylaştığı Beni Böyle Sev dizisinde de yer almıştır. Meryem filmiyle 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır. Ayrıca 2014 yılında Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır. 2015 yılında Star TV'de yayımlanan Eğlendirme Dairesi isimli programın kadrosunda yer almıştır. Daha sonra, 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Seviyor Sevmiyor adlı dizide Deniz karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 24 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Feride filminin başrolünde yer almıştır. 7 Haziran 2015 tarihinde fotoğrafçı Serhat Bayram ile evlenmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading