Yandex Metrica

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum oyunu kullandı: 31 Mart'ta güneş doğacak

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, istanbul'un Kağıthane ilçesinde yer alan İMECE Okulu'nda oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Murat Kurum, ''Tüm vatandaşların oylarını kullanıp sandıklara sahip çıkmalarını istiyorum. Akşam 5'te oy verme işlemi bitecek. 31 Mart gelecek yüzler gülecek. 31 Martta güneş doğacak. Bugün Tüm İstanbul'da bu coşkuyu kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Gündem

04.04.2024, 20:28

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti.

34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak. Doğu'daki 32 ilde oy kullanma işlemi saat 07.00'de başladı.

Bu illerde yaşayan vatandaşlar saat 16'ya kadar oylarını kullanabilecek. Diğer illerde oy verme saatleri 08.00-17.00 arasında.

Cem Garipoğlu otopsisinde sır perdesi kalkıyor! Parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu: Suit hücrede dikkat çeken çalışma! Cem Garipoğlu otopsisinde sır perdesi kalkıyor! Parmaklarındaki morlukların nedeni belli... Haberi Görüntüle

MURAT KURUM OY KULLANDI

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Murat Kurum, Kağıthane'deki İMECE İlkokulu'nda oyunu kullandı. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Kurum, 1166 no'lu sandıkta oyunu verdi.

Oyunun kullanan Murat Kurum, okul çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum şu ifadeleri kulalndı;

Değerli arkadaşlar, kıymetli İstanbullu hemşehrilerim öncelikle burada hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum. Sizin ifade ettiğiniz gibi 3 aydır projelerimizi, hayallerimizi İstanbullu hemşehrilerimizle paylaştık. Onların misafiri olduk, onların evine gittik. Semtlerine, sokaklarına, mahallelerine gittik. Ben öncelikle çok çok teşekkür ediyorum.

İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında yeni gelişme İBB ekiplerinin kazdığı çukura düşerek ölmüştü: Edanur Gezer soruşturmasında yeni... Haberi Görüntüle

''DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞAYACAĞIZ''

Beni  bir kardeşleri, evlatları gibi ağırladıkları için, bağrına bastıkları için İstanbullu hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 ayın sonunda oyumuzu kullandık Şengül hanımla birlikte. Mehmet ilk oyunu kullandı. Oyumuzun İstanbulumuza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah büyük. Bir demokrasi şöleni yaşacağız.

1 Mayıs kutlamaları Taksim'de yapılacak mı? Bakan Yerlikaya'dan son dakika açıklaması 1 Mayıs kutlamaları Taksim'de yapılacak mı? Bakan Yerlikaya'dan son dakika... Haberi Görüntüle

''BUGÜN İSTANBUL'DA GÜNEŞ DOĞACAK''

Bugün İstanbul'da İstanbul'un geleceği, çocuklarımızın geleceği adına çok önemli bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması hem de trafik çilesinin bitmesi adına sandıkta önemli bir adım atmış olacağız. Sandığa sahip çıkmalarını istiyorum. Oylarını kullandıkları sandıklara sahip çıksınlar. Bütün vatandaşlarımız oylarını kullansınlar. 31 Mart gelecek yüzler gülecek. 31 Martta güneş doğacak. Hep bunu söyledim. İnşallah erken bir bayramı kutlayacağız.

Esra Süay Toğuş kimdir? Petek Dinçöz'ün annesi kaç yaşında? Esra Süay Toğuş kimdir? Petek Dinçöz'ün annesi kaç yaşında? Haberi Görüntüle

''İL BAŞKANLIĞINDA SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ''

İl Başkanlığımızda süreci takip edeceğiz. İl Başkanlığımızda olacağız. Halkımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizi desteklediği, yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Sayın Devlet Bahçeli'te teşekkür ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading