Yandex Metrica

Carlo Ancelotti'den Arda Güler yorumu: Ona da zaman gelecek

Carlo Ancelotti'den Arda Güler yorumu: Ona da zaman gelecek

Getafe maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'le ilgili yöneltilen soruya "İyi yolda ilerliyor. Fiziki olarak her geçen gün daha iyi ve İspanyol futbolunun yoğunluğuna alışıyor. Ama her zaman söylediğim gibi, sabırlı olmak gerek. Arda'nın üzerinde baskı olmasını anlıyorum çünkü arkasında tüm Türkiye var. Tüm ülke onu Real Madrid'de oynarken görmek istiyor. Ama bu çocuk 18 yaşında. Zamanı gelecek." cevabını verdi.

Spor

05.02.2024, 01:47

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, yarın deplasmanda Getafe'ye karşı oynayacakları La Liga erteleme maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik adam, Arda Güler'le ilgili yöneltilen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini alıp dönme vakti Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti! Ayrılığı resmen duyuruldu... Şimdi ceketini... Haberi Görüntüle

''ARKASINDA TÜM TÜRKİYE VAR''

Ancelotti, İspanyol gazetecinin Arda Güler'le ilgili yönelttiği soruya "İyi yolda ilerliyor. Fiziki olarak her geçen gün daha iyi ve İspanyol futbolunun yoğunluğuna alışıyor. Ama her zaman söylediğim gibi, sabırlı olmak gerek. Arda'nın üzerinde baskı olmasını anlıyorum çünkü arkasında tüm Türkiye var. Tüm ülke onu Real Madrid'de oynarken görmek istiyor. Ama bu çocuk 18 yaşında. Zamanı gelecek." cevabını verdi.

İngiliz devinden Arda Güler için çılgın teklif! Real Madrid elinin tersiyle itti İngiliz devinden Arda Güler için çılgın teklif! Real Madrid elinin... Haberi Görüntüle

KRAL KUPASI'NDA İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Hatırlanacağı üzere 18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, şimdiye kadar sadece Kral Kupası'nda ilk 11'de sahaya çıkarak 59 dakika oynamıştı. Arda Güler, Atletico Madrid'e karşı oynanan Süper Kupa yarı finali ve son oynanan deplasmandaki Las Palmas maçlarında ise son dakikalarda sahaya girmişti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading