Yandex Metrica
Reklam Görseli

Benzin ve mazota indirim mi geliyor? 2024 Akaryakıt fiyatlarına arka arkaya 3 indirim! İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin ve LPG fiyatı kaç TL?

Benzin ve mazota indirim mi geliyor? 2024 Akaryakıt fiyatlarına arka arkaya 3 indirim! İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin ve LPG fiyatı kaç TL?

Başta mazot ve benzin olmak üzere akaryakıt fiyatlarına bu hafta arka arkaya 3 kez indirim uygulandı. Motorin fiyatlarına 2 kez indirim geldi. Benzin fiyatları İstanbul'da 40, Ankara ve İzmir'de 41 TL'ye geriledi. Brent petrol fiyatında ise düşüş devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş, ''ek bir indirim daha gelecek mi?'' sorularına sebep oldu. Peki benzin, motorin ve LPG'ye ek zam geliyor mu? Ankara, İzmir, İstanbul'da benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL?  

Ekonomi

10.03.2024, 20:08

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan arka arkaya indirimler sonrasında benzin ve motorin fiyatlarında düşüş meydana geldi. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarının düşmesine sebep oldu. Petrol fiyatlarında düşüş devam ederken araç sahiplerini gözünü benzin, motorin ve LPG'nin güncel fiyatlarına ve yeni gelecek indirimlere çevirdi.

Akaryakıt fiyatlarına arka arkaya 3 indirim uygulanması, dördüncü indirimin uygulanıp uygulanmayacağı konusunu gündem haline getirdi. Akaryakıt fiyatları üzerinde büyük etkisi olan brent petrol fiyatları, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Petrol fiyatlarındaki düşüş, ''ek bir indirim daha gelecek mi?'' sorularına sebep oldu. Peki benzin, motorin ve LPG'ye ek zam geliyor mu? Ankara, İzmir, İstanbul'da benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL?

Koç Metalurji hangi bankalardan alınır? Koç Metalurji kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu? Koç Metalurji hangi bankalardan alınır? Koç Metalurji kaç lot verecek,... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Petrol fiyatlarının düşüşünde dünyanın en çok petrol tüketen ülkesi olan ABD'nin talebinin azalması büyük etken oldu. ABD Enerji Enformasyon İdaresi, ABD'deki ticari ham petrol stoklarının geçtiğimiz hafta yaklaşık 3,5 milyon varil artış göstererek 443 milyon varil seviyesine yükseldiğini duyurdu.

Altın fiyatı dip noktasında: 1 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Altın fiyatı dip noktasında: 1 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Haberi Görüntüle

FED FAİZ KARARINI YÜKSEK TUTACAK BEKLENTİSİ

Akaryakıt fiyatlarında düşüşün bir diğer etkeni iste ABD Merkez Bankası (FED)'in  piyasanın faiz oranlarını daha yüksek tutma beklentisi oldu. ABD Merkez Bankası FED'in faiz indirimlerine ne zaman başlayacağı belirsiz olduğu için, akaryakıt fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Altın kahini altının formülünü verdi: Elinde 250 bin TL'si olanlar dikkat Altın kahini altının formülünü verdi: Elinde 250 bin TL'si olanlar... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İslam Memiş'ten yatırımcılara sakinlik uyarısı: Manipülasyona kapılmayın! İslam Memiş'ten yatırımcılara sakinlik uyarısı: Manipülasyona kapılmayın! Haberi Görüntüle

MOTORİN

İstanbul 42 TL

Ankara 42,76 TL

İzmir 42,96 TL

Emekliler tüm bildiklerinizi unutun! Temmuz maaş zammı, yeni destek paketi, refah payında yeni düzenleme: Her şey sil baştan Emekliler tüm bildiklerinizi unutun! Temmuz maaş zammı, yeni destek paketi,... Haberi Görüntüle

BENZİN

İstanbul 40,46 TL

Ankara 41,16 TL

İzmir 41,36 TL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading