Yandex Metrica

İslam Memiş'ten yatırımcılara sakinlik uyarısı: Manipülasyona kapılmayın!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sakinlik uyarısı: Manipülasyona kapılmayın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD Merkez Bankası FED'in faiz kararı sonrasında altın yatırımcılarına önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, ''Altın satmayı düşünenler bu fikri akıllarından çıkarsınlar.'' dedi.  

Ekonomi

16.05.2024, 09:50

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Altın fiyatları konusunda yaşanabilecek durumları vurgulayarak Memiş, yatırımcıları piyasa hakkında uyarılarda bulundu.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşı alanlar dikkat! Temmuzda rakamlar sil baştan değişiyor 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşı alanlar dikkat!... Haberi Görüntüle

''MANİPÜLASYON PİYASASI OLUŞTURULDU''

Memiş, ''Manipülasyon piyasası oluşturuldu. Merkez bankaları altın alımı yaparak stokluyorlar. Fiziki altın talebi her geçen yıl artıyor. Çin ve Hindistan başta olmak üzere özellikle Asya ülkeleri altın alımlarını artırdı. Bir önceki yıla göre yüzde 3 daha fazla alım oldu. Türkiye’de ise altın alımı azaldı. İthalat yasağı nedeniyle altın alımı Türkiye’de yüzde 12 azaldı. 2024 yılının ilk çeyreğinde altın mücevherat olarak değil yatırım aracı olarak talep gördü. Bu talep arttıkça ons altın fiyat beklentisi de artıyor.'' ifadelerini kullandı.

Emekliye jelatini üstünde müjde: Erdoğan devreye girdi: Emekliler 10.000- 15.000 TL ek ödeme alacak Emekliye jelatini üstünde müjde: Erdoğan devreye girdi: Emekliler 10.000- 15.000... Haberi Görüntüle

''ALTIN SATMAYI DÜŞÜNEN AKLINDAN ÇIKARSIN''

Elinde altın olan yatırımcılara seslenen İslam Memiş, ''Dünya altın alımına yönelmiş durumda. Bir hazırlık var diyebiliriz. Savaş hazırlığı mı yapılıyor? Sıcak savaş mı yoksa ticaret savaşı mı olacak? Onu ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Altın işçin şu anda alım zamanıdır. Altın satmayı düşünenler bu fikri akıllarından çıkarsınlar. Satanın malını merkez bankaları zaten topluyor. Küresel ekonomi iyi bir yere gitmiyor. Altın yatırımında fiyata değil miktara odaklanıp miktarı artırmamız lazım.'' dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading