Yandex Metrica

Emekliye jelatini üstünde müjde: Erdoğan devreye girdi: Emekliler 10.000- 15.000 TL ek ödeme alacak

Emekliye jelatini üstünde müjde: Erdoğan devreye girdi: Emekliler 10.000- 15.000 TL ek ödeme alacak

Temmuz zammını bekleyen 16 milyon emekliye cillop ikramiye müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatını verdi: Kurban Bayramı'na 1 ay kala emeklilerin hem cebi hem de yüzü gülecek.

Ekonomi

18.05.2024, 22:33

16 milyon emkliye çiçeği burnunda taze taze ikramiye müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kamu bankalarının promosyon ödemelerini 8.000 bin TL ve 12 bin TL arasında olacağının açıklamasının ardından özel bankalar arasında da emekli promosyon yarışı hız kazanmaya başladı. 

Ne altın ne petrol yeni kral lityum! Bilim adamları yüzyılın keşfi olarak yorumladı: Türkiye'de de var Ne altın ne petrol yeni kral lityum! Bilim adamları yüzyılın... Haberi Görüntüle

8 -12 BİN TL ARASINDA PROMOSYON

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği promosyon için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tüm bankalarla anlaşma yoluna gitmişti. Asgari olarak 8 bin ile 12 bin lira arasında bir fiyat belirlenirken bankalar isteğine göre bu oran yükseltilebilecek. SSK ve BAĞ-KUR'dan emekli olan ve en düşük 10.000 TL maaş alan vatandaşlar için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. 

1999-2019 arası SGK girişi olanlara müjde: Mini EYT geliyor: 45 yaşında olacaksınız 1999-2019 arası SGK girişi olanlara müjde: Mini EYT geliyor: 45... Haberi Görüntüle

MAAŞ SKALASINA GÖRE PROMOSYON ÖDEMESİ 

Bankalar tarafından yapılan açıklamaya göre; artık maaş skalasına bakılarak emeklilere 15.000 TL ödenecek. Ayrıca, emeklilerin banka promosyonları da ciddi anlamda artış göstermeye başladı. 

Son günlerde kızışmaya başlayan promosyon yarışlarında emekli maaşı alan vatandaşlar için büyük bir artış söz konusu. Daha önce 10.000 TL maaş alan emekliler, yeni düzenleme ile maaşlarına ek olarak 15.000 TL banka promosyonu alabiliyor. Yaşanan bu artışlar emeklilerin yaşam standartlarını önemli ölçüde iyileştirecek bir gelişme.

O ilimizde petrol sondajı başlıyor! Rüya gerçek oldu O ilimizde petrol sondajı başlıyor! Rüya gerçek oldu Haberi Görüntüle

PROMOSYONLARDA DİKKAT ÇEKEN ARTIŞ 

Emekli maaşlarını belirli bankalara taşıyan vatandaşlar için sunulan promosyon miktarlarında dikkat çeken bir artış söz konusu. 

1+1 2+1 ve 3+1 daireler peynir ekmek gibi satılacak: TOKİ'nin konutları uygun fiyat ile satışta 1+1 2+1 ve 3+1 daireler peynir ekmek gibi satılacak: TOKİ'nin... Haberi Görüntüle

İşte bazı bankaların emeklilere sunduğu promosyonlar ve kampanyalar:

ING BANKASI

ING, emekli maaşını bankaya taşıyanlara toplamda 18.000 TL'ye varan promosyon verebiliyor. Bu teklif, bankanın emeklilere yönelik en cazip promosyonlarından biri olarak göze çarpıyor. 

YAPI KREDİ BANKASI

Yapı Kredi, 'Şimdiki Emekliler Bir Başka!' sloganıyla emekli maaşını bankaya taşıyanlara 18.000 TL'ye varan promosyon imkanını müjdeledi. 

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA, emekli maaşını bankaya taşıyanlara 15.000 TL'ye varan promosyon imkanı tanıyor. Ayrıca, maaşınızı mobil uygulama üzerinden taşıyarak bu fırsattan yararlanabileceği belirtildi. 

DENİZBANK 

Denizbank, emeklilere özel olarak 12.000 TL'ye varan promosyon imkanı tanıyor. Emekliler maaşını Denizbank'a taşıyarak bu avantajlardan yararlanabilir. 

İŞ BANKASI 

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan vatandaşlar 12.000 TL'ye varan promosyon hakkı tanınıyor. Bu promosyon, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını daha rahat karşılamalarına yardımcı olacak.

 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading