Yandex Metrica

Sitede Ara

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı 2024 | Başvurular ne zaman, başladı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı 2024 | Başvurular ne zaman, başladı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı 2024 | Kamu kurum ve kuruluşlarına 2024 yılında on binlerce personel alımı yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine de 8 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Alımlar merkez ve taşra teşkilatı birimleri için yapılacak. Peki başvurular ne zaman, başladı mı?

Yaşam

12.04.2024, 22:28

Merkez ve taşra teşkilatı birimleri için binlerce yeni personel alımı yapılacak. Alımlar  KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak. Yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın yapılacak alımlara vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuruları ne zaman, başladı mı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir daha baktı Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir... Haberi Görüntüle

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 BİN PERSONEL ALIMI 2024

Sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfalarında "www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm" veya Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanacak.

16 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI  PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresine e-Devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilir. Son başvuru tarihine dikkat etmekte fayda var.

 

 

 

*********

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading