Yandex Metrica

Sitede Ara

AFAD duyurdu: İzmir Kahramanmaraş ve Malatya'da peş peşe korkutan depremler

AFAD duyurdu: İzmir Kahramanmaraş ve Malatya'da peş peşe korkutan depremler

Son dakika haberleri... AFAD verilerine göre; Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3.9 şiddetinde, İzmir'de 3.3 büyüklüğünde depremler meydana gelirken, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi de 3.4 şiddetiyle sallandı.

Gündem

20.02.2024, 09:51

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli çifte depremim üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

AFAD verilerine göre; gece yarısı İzmir, Kahramanmaraş ve Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 06.23'te 3.9 büyülüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.01 kilometre olarak ölçüldü.

Kalben serbest mi bırakıldı? Kalben neden gözaltına alınmıştı? Kalben serbest mi bırakıldı? Kalben neden gözaltına alınmıştı? Haberi Görüntüle

MALATYA'DA DEPREM

AFAD'tan alınan bilgilere göre  Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 05.17 sularında 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi. Darende ilçesi de saat 00.43'te 3.0 büyüklüğünde depremle sallandı.

Ata Emre Akman kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi daha tutuklandı! Ata Emre Akman kimdir? Ata Emre Akman'ın ölümünde bir kişi... Haberi Görüntüle

İZMİR DE SALLANDI

Öte yandan Ege Denizi - Kuşadası Körfezi açıklarında da deprem meydana geldi. Saat 04.48'de meydana gelen depremin şiddeti 3.3 olarak kaydedilirken merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olduğu belirlendi. Depremin derinliği ise 6.56 kilometre olarak ölçüldü.

 

Depremlere ilişkin olumsuz bilgiye ulaşılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading