Yandex Metrica

AB'nin darbe planı! Ukrayna'ya desteği veto eden Orban'ın üstü çizildi: Macaristan ekonomisi hedef alınacak

AB'nin darbe planı! Ukrayna'ya desteği veto eden Orban'ın üstü çizildi: Macaristan ekonomisi hedef alınacak

Avrupa Birliği Ukrayna'ya destek paketini veto eden Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın biletini kesti. Macaristan'a karşı ekonomik darbe hazırlığında olan AB'nin kirli planı deşifre oldu. Siyasi operasyonlar ile Orban hükümetini devirmek isteyen AB, Macaristan para birimini hedef alacak.

Dünya

12.03.2024, 17:08

Budapeşte hükümeti, Brüksel tarafından hazırlanan Ukrayna için hazırlanan yardım paketini veto etmesi halinde, AB'nin bir numaralı düşmanı ilan edilecek. Söz konusu yardım paketine onay vermemesi halinde Macaristan ekonomisi hedef alınacak. 

Bir kıtayı yerle bir edecek bombanın fitilini ateşleyecekler: Türkiye bu durumdan etkilenebilir Bir kıtayı yerle bir edecek bombanın fitilini ateşleyecekler: Türkiye bu... Haberi Görüntüle

MACAR EKONOMİSİ HEDEF ALINACAK

Avrupa Birliği yetkileri tarafından hazırlanan ve Financial Times tarafından onaylanan bir belgede, Macar hükümetinin Kiev'e gönderilecek olan yardım paketini veto etmesi halinde "istihdamlara ve büyümeye" zarar vermek amacıyla Macaristan'ın ekonomik zayıflıklarını açıkça hedef alacak, para birimini tehlikeye atacak ve yatırımcıların güveninde çöküşe yol açacak bir stratejinin ana hatlarını çizdi.

Fransa'dan garip iddialar: Yeni Kaledonya'daki olayları Türkiye ve Azerbaycan'a bağladılar Fransa'dan garip iddialar: Yeni Kaledonya'daki olayları Türkiye ve Azerbaycan'a bağladılar Haberi Görüntüle

ORBAN KABUL ETMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Perşembe günü liderler araında yapılan acil zirve toplantısında AB bütçesinin Ukrayna'ya 50 milyar avroluk mali yardım paketini kabul etmediğini duyuran Macaristan Başbakanı Viktor Orban, AB'nin bir numaralı düşmanı ilan edilecek.

Sipariş için kuyruğa girecekler: AKINCI TİHA dünya gündeminde: İran'ın kaybı Türkiye'nin kazanımı Sipariş için kuyruğa girecekler: AKINCI TİHA dünya gündeminde: İran'ın kaybı... Haberi Görüntüle

"SENİN SİLAHIN VARSA BİZİM BAZUKAMIZ VAR"

Orban'ın geri adım atmaması halinde Brüksel, Macaristan'ın para birimini hedef alacak ve hükümeti borçlandırma politikası uygulayacak. Konu hakkında açıklama yapan Eurasia Group'un Avrupa direktörü Mujtaba Rahman, "Avrupa Viktor Orbán'a 'artık yeter; hizaya girme zamanı geldi.' Senin tabancan varsa, bizim bazukamız var" diyecek dedi. 

O ülkede hortum kabusu! Depo çöktü 50 kişi mahsur kaldı O ülkede hortum kabusu! Depo çöktü 50 kişi mahsur kaldı Haberi Görüntüle

DARBE GİRİŞİMİ

Macaristan Başbakanı Orban'ın AB'ye diretmesi ve yardım paketini onaylamaması halinde ise Avrupa kirli yüzünü bir kez daha gösterecek. Siyasi operasyonlar ile birlikte Orban hükümetini devirmeye çalışacak olan AB, darbe girişimi için şimdiden bazı isimlerle görüşmeye başladı bile.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading