Yandex Metrica

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi?

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi?

Tüm yurtta olduğu gibi Adana'da, Şanlıurfa'da ve Gaziantep'te de 23 Nisan'da çeşitli etkinlikler ve programlar düzenlenecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda işe gidecek olanlar ve sevdikleriyle kent turu yapmak isteyenler toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi?

Gündem

01.05.2024, 10:23

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 23 Nisan'da işe gitmek zorunda olan ve ailesi ile birlikte yaşadığı kentte gezintiye çıkmak isteyen vatandaşlar 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor. 

Spiker söylenene itiraz etti! CHP kanalında Erdoğan'a övgü: Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük lider! Spiker söylenene itiraz etti! CHP kanalında Erdoğan'a övgü: Atatürk’ten sonra... Haberi Görüntüle

23 NİSAN'DA ADANA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Adana'da toplu taşıma kullanmayı düşünen vatandaşları sevindiren açıklama geldi. 23 Nisan 2024 Salı günü Adana'da otobüslerin ücretsiz hizmet vereceği açıklandı. Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ulaşım sistemleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedava olacak. Belediyeden yapılan paylaşımda "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın tüm gün metro ve belediye otobüslerimiz ücretsizdir." denildi. 

Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA 23 NİSAN'DA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? 

Şanlıurfa'da toplu taşımaların 23 Nisan'da ücretsiz olacağı açıklandı. Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlar 23 Nisan Salı günü belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecek. Şanlıurfa'da şehir içi otobüs hatları bedava olacak. 

2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs İOKBS sonuçları neden açıklanmadı? 2024 İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? 17 Mayıs... Haberi Görüntüle

GAZİANTEP'TE 23 NİSAN'DA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden konuya dair henüz resmi bir açıklama ve duyuru gelmedi. Konuya dair Gaziantep Belediyesi ulaşım birimleri ile irtibata geçebilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

8

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading