Yandex Metrica

Sitede Ara

20.000 TL FAİZSİZ anında kredi başvuruları başladı! 2024 Akbank, Ziraat ve Vakıfbank'tan kredi kampanyası! Detaylar belli oldu!

20.000 TL FAİZSİZ anında kredi başvuruları başladı! 2024 Akbank, Ziraat ve Vakıfbank'tan kredi kampanyası! Detaylar belli oldu!

Faizsiz kredi kullanmak, çekmek isteyen vatandaşları ilgilendiren yeni bir kampanya başlatıldı. Akbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 20.000 TL'ye kadar kredi başvurularını kabul etmeye başladı. 2024 yılında kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, uygun ve faizsiz kredi kampanyası yapan bankaları araştırmaya başlamıştı. 20.000 TL faizsiz anında kredi başvuruları Akbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta başladı. Kredi başvuru şartları belirlendi. Peki kimler bu krediden faydalanabilir?

Ekonomi

17.04.2024, 23:00

2024 Mart ayında 3 banka kredi kampanyası başlattı. Faizsiz kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar, bankaların kredi vermemesinden kaynaklı gözünü yeni gelecek kredi kampanyalarına çevirmişti. 

Akbank, Ziraat ve Vakıfbank, 20.000 TL'ye kadar kredi başvurularını kabul etmeye başladı. Peki Peki kimler bu krediden faydalanabilir?

Yollar sürücüsüz TIR'larla dolacak! Mercedes'ten devrim niteliğinde yenilik Yollar sürücüsüz TIR'larla dolacak! Mercedes'ten devrim niteliğinde yenilik Haberi Görüntüle

20.000 TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank:

Resmi internet sitesi üzerinden (https://www.akbank.com/tr-tr/sayfalar/default.aspx) veya şubelerden başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru sırasında kişisel bilgilerinizi ve gelir durumunuzu beyan etmeniz gerekir.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank:

İnternet bankacılığı, mobil uygulamalar veya şubeler aracılığı ile, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi Haberi Görüntüle

KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Gelir düzeyi
  • Kredi notu

Geçmiş finansal performans gibi faktörler kredi onayı için büyük önem taşıyor.. Bankaların genel olarak istediği belgeler şunlardır:

  • Gelir belgesi
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading