Yandex Metrica

11-12 Mart Erzurum'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Yakutiye, Horasan, İspir ve Aşkale'de okul tatil mi?

11-12 Mart Erzurum'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Yakutiye, Horasan, İspir ve Aşkale'de okul tatil mi?

11-12 Mart 2024 Erzurum'da yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika açıklamasında, Erzurum'un Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere ilçeleri için kritik uyarılar meteoroloji tarafından yapıldı. MGM Erzurum'da şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Öğrenci ve veliler 11-12 Mart Pazartesi ve Salı 2024 tarihinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Erzurum'da tatil ilan edildi mi? 11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü Erzurum'da okul tatil mi? Erzurum'da hangi ilçelerde okullar tatil?  

Gündem

19.05.2024, 15:12

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11-12 Mart 2024 Pazartesi ve Salı günü için Erzurum'da şiddetli kar yağışı tahmininde bulundu. 11-12 Mart Pazartesi ve Salı  günü Erzurum'un çevre illerinde bazı okullar tatil ilan edildi. Veliler ve öğrenciler gözünü Erzurum'da 11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Erzurum'un Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere  ilçeleri için kritik uyarılar yapıldı. Meteoroloji Erzurum için kuvvetli kar yağışının devam edeceğini açıkladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Erzurum'da tatil mi edildi? 11-12 Mart tarihleri arasında Erzurum'da okul tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil mi edildi?

İBB'nin ihmalkarlığı Edanur'u hayattan koparmıştı!  AK Parti harekete geçti: Sorumlular için hesap vakti! İBB'nin ihmalkarlığı Edanur'u hayattan koparmıştı! AK Parti harekete geçti: Sorumlular... Haberi Görüntüle

11-12 MART 2024 PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ (YARIN) ERZURUM OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Erzurum'da  11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü yoğun kar yağışı olacak. Erzurum'da kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 11-12 Mart Cuma günü okullar Erzurum'da tatil mi ilan edildi?

İran Cumhurbaşkanı Raisi'yi taşıyan helikopter düştü mü, öldü mü? İran Cumhurbaşkanı Raisi'yi taşıyan helikopter düştü mü, öldü mü? Haberi Görüntüle

11-12 MART 2024 ERZURUM'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Erzurum'un Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Pasinler, Pazaryolu, Şenkaya, Tekman, Tortum, Uzundere  ilçeleri için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Erzurum'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Erzurum Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Numan Kurtulmuş'tan anayasa mesajı: Kapıyı açık tuttular Haberi Görüntüle

11-12 MART MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? ERZURUM VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

11-12 Mart Pazartesi ve Salı günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

4

36

1

2

7

1

1

3

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading