Yandex Metrica

Sitede Ara

10 Mart Pazar İzmir AK Parti mitingi nerede ve saat kaçta olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitingine nasıl katılınır? Mitinge nasıl gidilir? Miting Alsancak Gündoğu Meydanı'nda mı olacak?

10 Mart Pazar İzmir AK Parti mitingi nerede ve saat kaçta olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitingine nasıl katılınır? Mitinge nasıl gidilir? Miting Alsancak Gündoğu Meydanı'nda mı olacak?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için 50 ilde miting düzenleyeceğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler için düzenlediği mitingler kapsamında 10 Mart Pazar günü İzmir'de miting düzenleyecek. 10 Mart 2024 Pazar günü İzmir'de düzenlenecek olan AK Parti mitingine İzmirliler nasıl katılacağını araştırmaya başladı. İzmir halkı AK Parti'nin 10 Mart Pazar günü düzenleyeceği miting için ''10 Mart Pazar İzmir AK Parti mitingi nerede ve saat kaçta olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitingine nasıl katılınır? Mitinge nasıl gidilir?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir 10 Mart 2024 mitingi saat kaçta ve nerede olacak? Miting alanında kapılar saat kaçta açılacak? Miting Alsancak Gündoğu Meydanı'nda mı olacak?

Gündem

18.05.2024, 17:12

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler kapsamında İzmir'de vatandaşlar ile 10 Mart 2024 Pazar günü bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'de miting düzenleyeceğini öğrenen vatandaşlar arama motorlarında Erdoğan'ın İzmir mitinginin saat kaçta ve nerede başlayacağını araştırmaya başladı. AK Parti yerel seçimler kapsamında 10 Mart Pazar günü İzmirliler ile bir araya gelecek ve İzmir'de büyük katılım sayısı ile dev bir miting düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin 10 Mart 2024 Pazar günü düzenleyeceği mitinge katılmak isteyen İzmirliler, 10 Mart Pazar günü düzenlenecek olan AK Parti mitingi hakkında araştırmalar yapmaya başladı. İzmirliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir 10 Mart 2024 mitingi saat kaçta ve nerede olacak? Miting alanında kapılar saat kaçta açılacak? Miting Gündoğu Meydanı'nda mı olacak? sorularına cevap arıyor. Peki miting saat kaçta ve nerede düzenlenecek? İşte detaylar...

Mısır, Güney Afrika'nın açtığı soykırım davasına müdahil olacak! Mısır, Güney Afrika'nın açtığı soykırım davasına müdahil olacak! Haberi Görüntüle

10 MART PAZAR AK PARTİ İZMİR MİTİNGİ SAAT KAÇTA, NEREDE BAŞLAYACAK?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir mitingi saat 13:00'da başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmirliler ile bir araya geleceğini açıklayan İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ''Cumhurbaşkanımız Erdoğan İzmir'imize geliyor. Tüm hemşehrilerimizi İzmir Mitingimize davet ediyoruz.'' ifadelerini kullanarak mitingi İzmirlilere duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir mitingi saat 13:00'da başlayacak.

Öğretmenler Cuma günü çalışmayacak mı, boykot mu var? Cuma günü okul var mı 10 Mayıs? Öğretmenler Cuma günü çalışmayacak mı, boykot mu var? Cuma günü... Haberi Görüntüle

10 MART AK PARTİ İZMİR MİTİNGİ NEREDE DÜZENLENECEK? MİTİNGE NASIL KATILINIR?

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın İzmir mitingi 10 Mart 2024 Pazar günü sat 13:00'da başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir mitingi, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Mitinge katılım sağlamak için, mitingin başlangıç saatinden önce Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda olmanız yeterli olacaktır.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading