Yandex Metrica

Yıldız futbolcu Oleksandr Zinchenko, orduya katılabilir: Savaşmaya hazırım

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in Ukraynalı oyuncusu Oleksandr Zinchenko, çağrılması halinde ülkesi için savaşmak üzere İngiltere'den ayrılabileceğini söyledi.

Spor

08.04.2024, 08:01

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in verdiği emirle 2022 yılında başlayan Rusya - Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ediyor.

Akan kanın son bulması için her iki tarafa da çağrı yapan Türkiye, Rusya-Ukrayna savaşının bitmesi için taşın altına elini koyabileceğinin mesajı vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ev sahipliğini yapacağı bir barış masasında ateşkes anlaşmasına imza atılabileceğini belirtmişti.

'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu 'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu Haberi Görüntüle

''SAVAŞMAYA HAZIRIM''

Rusya-Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ederken İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Oleksandr Zinchenko'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Ülkesi için savaşmaya hazır olduğunu belirten ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'ye çağrıda bulunan Oleksandr Zinchenko, şu ifadeleri kullandı;

"Çağrı alırsam savaşmaya gidebilirim. Kısa bir süre önce aynı okulda okuduğum arkadaşlarım şu anda savaşta. Dürüst olmak gerekirse bunu kabul etmek çok zor ama olan bu. Vazgeçemeyiz. Ukraynalı olduğum için şu anda olduğumdan daha fazla gurur duyamam.''

Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Haberi Görüntüle

''UKRAYNAMIZI YENİDEN İNŞA EDEBİLİRİZ''

Ukraynalı futbolcu açıklamasının devamında ''Bu savaşın çok ama çok yakında sona ereceğine ve Ukrayna'mızı gerçekten istediğimiz gibi yeniden inşa edebileceğimize dair bir hayalim var.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading