Yandex Metrica

Sitede Ara

'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu

'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu

NBA play-off ilk turunda Dallas Mavericks, Los Angeles Clippers'ı Luka Doncic'in gösterdiği üstün performansla mağlup ederek seriyi 1-1'e taşıdı.

Spor

25.04.2024, 16:28

NBA play-off ilk turunda Dallas Mavericks, Los Angeles Clippers'ı 96-93 mağlup ederek seriyi 1-1'e getirdi. Mavericks'in galibiyetinde başrolü, 32 sayı, 9 asist, 6 ribauntluk performansıyla Luka Doncic oynadı.

Böyle skandal görülmedi! Milli sporcu Filistin'e destek verdiği için hakkında soruşturma açıldı! Böyle skandal görülmedi! Milli sporcu Filistin'e destek verdiği için hakkında... Haberi Görüntüle

TIMBERWOLWES GALİBİYETLE AYRILDI

Diğer bir maçta ise Batı Konferansı üçüncüsü Timberwolves, altıncı sıradan play-off bileti alan Suns'a karşı çıktığı serinin ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Timberwolves'ta Jaden McDaniels, Mike Conley, Rudy Gobert ve Anthony Edwards'ın katkılarıyla galibiyet elde edildi.

Suns'ta ise Devin Booker, Kevin Durant ve Eric Gordon'un performansı yeterli olmadı. Mavericks, seriyi 1-1 yaparak önemli bir dengeyi sağladı.

Gün geçmiyor ki Barış Alper'e bir talip daha çıkmasın! Gün geçmiyor ki Barış Alper'e bir talip daha çıkmasın! Haberi Görüntüle

INDIANA PACERS'TAN FARKLI GALİBİYET

Bir diğer karşılaşmada ise Milwaukee Bucks'ı 125-108 mağlup eden Indiana Pacers, seriyi 1-1 yaptı. Pacers'ta Pascal Siakam, Myles Turner ve Andrew Nembhard'ın etkili performansı galibiyeti getirdi. Bucks'ta ise Damian Lillard, Brook Lopez ve Khris Middleton'ın çabası galibiyet için yeterli olmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading