Yandex Metrica

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisinde flaş gelişme! Dizinin oyuncu kadrosuna iki sürpriz isim daha geliyor!

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisinde flaş gelişme! Dizinin oyuncu kadrosuna iki sürpriz isim daha geliyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İnci Taneleri'nde bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Yılmaz Erdoğan imzalı dizinin kadrsouna ise ünlü oyuncu Selim Erdoğan ve Bekir Aksoy'un geleceği öğrenildi.

Yaşam

05.04.2024, 17:04

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi bu akşam yeni bölümüyle Kana D ekranlarında yerini alacak.  Her perşembe saat 20.00'da başlayan ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü,  Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi oyuncuların yer aldığı dizi tüm hızıyla devam ediyor. 

Meğer yıllardır küslermiş! Demet Akalın Zuhal Topal ile yıllar süren küslüğün nedenini açıkladı! Meğer yıllardır küslermiş! Demet Akalın Zuhal Topal ile yıllar süren... Haberi Görüntüle

OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Dizi izleyicileri giderek meraklandırıken, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte, oyuncu kadrosuda genişlemeye devam ediyor. 

17 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balı 17 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İKİ YENİ İSİM DAHA DİZİYE DAHİL OLDU

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde 'Reyyaz' karakterini canlandırmak için Selim Erdoğan, 'Cenk' rolünü canlandırmak için ise Bekir Aksoy'un kadroya dahil olacağı öğrenildi.  Selim Erdoğan'ın ve Bekir Aksoy'un canlandıracağı rolün dizinin gidişatını nasıl etkileyeceği izleyiciler tarafından büyük merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading