Yandex Metrica

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel çocuklarına bıraktığı mirası açıkladı: 2030'da isterlerse satarlar'

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel çocuklarına bıraktığı mirası açıkladı: 2030'da isterlerse satarlar'

Yaprak Dökümü dizisinde ''Oğuz'' karakterini canlandıran sonrasında ise Amerika'da TIR şoförü olarak çalışmaya başlayan Tolga Karel, 3 çocuğuna bıraktığı mirasını açıkladı. Karel isterlerse 2030 yılında bozdururlar diyerek 1 Bitcoin bıraktığını açıkladı.

Yaşam

24.03.2024, 18:55

2010 yılında Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan sonrasında ise Survivor'a da katılan 44 yaşındaki ünlü oyuncu Tolga Karel Türkiye'den ayrılıp Amerika'ya yerleşmişti. 

19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AMERİKA'DA TIR ŞÖFORÜ 

Amerika'da evlenen ve TIR şöforü olarak çalışmaya başlayan Karel, Türkiye'deki evliliğinden olan oğlu Cihangir ile hiç görüşmediği biliniyor. Karel'in eski eşi Günay Musayeva; "Oğlum babasını tanımıyor. Cihangir babasına dair hiçbir şey bilmiyor. O yüzden adını da görüntüsünü de bilmiyor" açıklaması yapmıştı.

Futbol oynarken düşmüştü! Acil ameliyata alınan Konuşanlar programı sunucusu Hasan Can Kaya'dan haber var! Futbol oynarken düşmüştü! Acil ameliyata alınan Konuşanlar programı sunucusu Hasan... Haberi Görüntüle

3 ÇOCUĞUNA BIRAKTIĞI MİRASI DUYURDU

Amerika'da yeni bir aile kuran ve 3 çocuğu olan Karel, sosyal medya hesabı insatgram üzerinden çocuklarına bırakacağı mirası duyurdu. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

''2030'DA SATARLAR''

Karel sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı açıklamada, 2030 da isterlerse 1 milyon dolar'dan satarlar diyerek, "Çocuklarımın her birine 1 bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar arkamdan dualarını eksik etmezler" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading