Yandex Metrica

Sitede Ara

Yapay Zeka durdurulamıyor! Şimdi de ünlü isimlerin şişman halleri olay oldu! Burcu Özberk espriyi patlattı!

Yapay Zeka durdurulamıyor! Şimdi de ünlü isimlerin şişman halleri olay oldu! Burcu Özberk espriyi patlattı!

Yapay zeka teknolojisinin yaygınlaşmasıyla birçok insan da nasibini almaya başladı. Birçok sanatçı da yapay zeka ile kılıktan kılığa girerken şimdi ise ünlülerin şişmanlamış halleri viral oldu. İşte ünlü isimlerin yapay zeka ile şişmanlatılmış halleri...  

Yaşam

24.03.2024, 19:45

Gelişen teknoloji sayesinde yapay zekanın da gündemden düşmeyerek kişilerin haaytında olumlu veya olumsuzlukları nedeniyle çok konuşulmaya devam ediyor. 

'Kendim ettim kendim buldum!' Survivor Yunus Emre'den birleşme partisinde  Aleyna'ya bakarak... 'Kendim ettim kendim buldum!' Survivor Yunus Emre'den birleşme partisinde Aleyna'ya... Haberi Görüntüle

YAPAY ZEKA İLE ŞİŞMANLADILAR

Yapay zeka yöntemiyle vefat eden şarkıcılara günümüz şarkıları seslendirme yapılırken, şimdi fit ve sağlıklı görünümleriyle dikkatlerden kaçmayan ünlü isimlerin şişmanlatılmış halleri oluşturuldu.

Yapay zeka ile Afra Saraçoğlu, Burcu Özberk, Esra Bilgiç, Hande Erçel, Acun Ilıcalı, Kenan İmirzalıoğlu, Murat Boz ve Burak Özçivit'in şişmanlatılmı halleri sosyal medya da viral oldu.

Ünlü isimlerin şişmanlatılmış halleri çok konuşulurken ünlü oyuncu Burcu Özberk ise sosyal medya hesabından espirili bir paylaşım yaparak; "Böyle bir fotoğraf çektirdiğimi hatırlamıyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading