Yandex Metrica

Will Smith müslüman mı oluyor? Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu açıkladı!

Will Smith müslüman mı oluyor? Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu açıkladı!

Ünlü Hollywood yıldızı Will Smith, İslamiyetle ilgili düşüncelerini paylaştı. Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu ve düşüncelerini dile getirdi. 

Yaşam

19.04.2024, 22:11

''Ben Efsaneyim'', ''Umudunu Kaybetme'', ''Yedi Yaşam'', ''Siyah Giyen Adamlar'' gibi birçok ünlü projede yer almış, Hollywood'un başarılı oyuncusu 55 yaşındaki Will Smith'in İslamiyet ile ilgili sözleri dikkat çekti. 

Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Bulaşık makinesinde bunu kullanıyorsanız plastik yiyorsunuz! ABD'de toplatılıyor Haberi Görüntüle

''KUR'AN KRİSTAL BERRAKLIĞINDA''

Ünlü oyuncu geçtiğmiz yıl Ramazan ayında Kuran-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu açıkladı. Big Time Podcast programına katılan Smith, Kur'an-ı Kerim hakkında; "Sadeliğine bayıldım; Kur'an çok net; kristal berraklığında. Yanlış anlamalarla uzaklaşmak çok zor" dedi.

Eşinin aldattığı videolar ile gündeme gelmişti! Ünlü oyuncudan eşinin doğum gününe özel öpücüklü paylaşım! Eşinin aldattığı videolar ile gündeme gelmişti! Ünlü oyuncudan eşinin doğum... Haberi Görüntüle

DİNİ KİTAPLARIN BENZERLİĞİNE ŞAŞIRDI

Smith Hristiyanlık, Yahudilik ve İslamiyet'teki kutsal kitapların arasındaki benzerliğe şaşırdığını belirterek; ''Tevrat'tan İncil'e ve Kur'an'a kadar nasıl tek bir hikâye gibi olduğuna şaşırdım. Baba olarak İbrahim'i ve ardından İshak ve İsmail'le olan ayrılığı hiçbir zaman tam olarak anlayamamıştım ve bu kavrayışı tamamlamak çok güzeldi." belirtti.

21 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 21 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

OSCAR SKANDALINA DEĞİNDİ

Ünlü oyuncu 2 yıl önce Oscar ödül törenlerinde Chris Rock'a tokat atmasıyla gündeme gelmiş, sonrasında yaşadığı zorlukları dile getirmişti. Ünlü oyuncu, ''haddimi aştım'' diyerek üzüntüsünü ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading