Yandex Metrica

Taylor Swift Türkiye konseri ne zaman? Taylor Swift İstanbul'da konser mi verecek? Taylor Swift Türkiye konser bilet fiyatı ne kadar?

Taylor Swift Türkiye konseri ne zaman? Taylor Swift İstanbul'da konser mi verecek? Taylor Swift Türkiye konser bilet fiyatı ne kadar?

ABD'li pop yıldızı Taylor Swift Türkiye'ye geliyor. Dünyanın en çok kazanan şarkıcıları arasında gösterilen Taylor Swift konserine dair araştırmalar şimdiden başladı. Konsere bilet almak isteyenler Taylor Swift Türkiye konseri ne zaman? Taylor Swift İstanbul'da konser mi verecek? sorularına yanıt arıyor. Peki Taylor Swift Türkiye konser bilet fiyatı ne kadar?

Yaşam

28.04.2024, 23:10

Dünyaca ünlü pop star Taylor Swift dev organizasyonda Türkiye'de sahneye çıkacak. Dünya genelinde milyonlarca takipçisi bulunan Taylor Swift'in Türkiye konserine ilgi şimdiden oldukça fazla. İstanbul'da düzenlenecek olan stadyum konserleri için Taylor Swift ve Jay-Z'in Türkiye'ye geleceği iddia edildi. 

28 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 28 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TAYLOR SWİFT TÜRKİYE KONSERİ NE ZAMAN?

İnternet dünyasında dolaşan iddialara göre ünlü pop şarkıcısı Taylor Swift 2025 yılında İstanbul'da konser verecek. Konserin Şubat ayında olacağı veliritldi.Taylor Swift Türkiye konserinin 2025 yılının Şubat olması bekleniyor. 

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama: Önce beyinine pıhtı attı, sonra... Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama:... Haberi Görüntüle

TAYLOR SWİFT İSTANBUL'DA KONSER Mİ VERECEK?

Festivalin organizatörü Özcan Ertaş dünyaca ünlü pop yıldızla konser anlaşması imzaladıklarını duyurdu.  Sabah'tan Hakan Uç'un haberine göre  Taylor Swift, Jay-Z gibi ünlü şarkıcılar 2025 Şubat'ta ülkemizde konser verecek. 

Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk fragman yayınlandı! Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk... Haberi Görüntüle

TAYLOR SWİFT TÜRKİYE KONSER BİLET FİYATI NE KADAR?

Bilet fiyatlarına ilişkin henüz açıklama gelmedi. Söz konusu haberder biletlerin 20 Kasım'da ön satışa çıkacağı belirtildi. 

Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş şekli olay oldu Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş... Haberi Görüntüle

200 TIR EKİPMAN GELECEK

Festivalin organizatörü Özcan Ertaş konserlerle ilgili şunları söyledi: "Türkiye'nin müzik sahnesini uluslararası arenada güçlendirmek ve sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmak istiyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya starlarını Türkiye'de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Sahne için yurt dışından 200 TIR'lık ekipman gelecek. Bu konserler, Türkiye'nin kültürel zenginliğini ve müzikal çeşitliliğini dünya ile buluşturacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading