Yandex Metrica

Survivor'da korku dolu anlar! Yunus Emre ve Nagihan ölümden kıl payı kurtuldu: Yaşıyor olduğuma inanamıyorum...

Survivor'da korku dolu anlar! Yunus Emre ve Nagihan ölümden kıl payı kurtuldu: Yaşıyor olduğuma inanamıyorum...

Survivor All Star'da eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Dokuunulmazlık ve ödül oyunu için mücadele veren kırmızı ve mavi takım yarışmacıların kıyasıys mücadele verdi. Ödül oyununu kazanan kırmızı takımdan Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü. 

Yaşam

20.04.2024, 08:48

TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ödül ve dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele veriyor. 

Güzelleşmek için servet harcamıştı! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel son haliyle evrim geçirdi! Güzelleşmek için servet harcamıştı! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel son haliyle... Haberi Görüntüle

JET SKİ KAZASINDA ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunduğu Survivor All Star'da kırmızı takım ödül oyununun sahibi olurken, akılalmaz bir olay yaşandı. Nagihan ve Yunus Emre ödül oyununun tadını çıkarmak için jet skiye bindi ve Nagihan'ın karşısına bir anda Yunus emre çıktı. İkili jet ski ile kaza yaptıktan sonra Nagihan gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

'YAŞIYOR OLDUĞUMA İNANAMIYORUM'

Nagihan; 'Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna geldiğim olmamıştı. Hem de böyle güzel giden bir tatilde. Hani derler ya hayatın böyle film şeridi gibi gözümün önünde geçti. Sadece kızımı düşündüm ve hiçbir şey yapamadım. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum. Yunus Emre canıma kastedercesine öyle bir hızla geliyordu ki elini gazdan çekmeyi dahi akıl edemiyor. Gazdan çekmeyi bırak fren diye hiçbir şey bilmiyor. Lütfen diyorum frene bas, dur, durdur diyorum. Benim orada yapabileceğim hiçbir şey yok çünkü. Tabii ki kasıtlı yapmadı onu da biliyorum ama bu kadar acemiysen böyle bir hızla jet ski kullanılmaz. Her şey bitebilirdi. Allah beni kızıma bağışladı, sevdiklerime bağışladı.' dedi. 

Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu gündem oldu! Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu... Haberi Görüntüle

'BİR ŞEY OLMAMASI YARADANIN MUCİZESİ'

Yunus Emre'de Nagihan ile yaşadığı kazayı korku dolu bir şekilde anlatırken; "Fren varmış orada jet skinde, ben sadece gazdan elimi çektim yalan olmasın. Öyle büyük bir kaza yaşadık ki, hiçbirimize bir şey olmaması yaradanımın bir mucizesi gibi bir şeydi" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading