Yandex Metrica

Kerem Bürsin kaslı vücudunu sergiledi! Hayranları Yunan heykellerine benzetti!

Kerem Bürsin kaslı vücudunu sergiledi! Hayranları Yunan heykellerine benzetti!

Türkiye'nin en iyi erkek oyuncuları arasında yerini alan 36 yaşındaki ünlü oyuncu Kerem Bürsin sosyal medya hesabından kaslı vücudunu paylaştı. O fotoğraflara ise binlerce beğeni yağdı.

Yaşam

28.04.2024, 03:29

Güneşi Beklerken, Sen Çal Kapımı, Güneşi Beklerken, Ulan İstanul, Ya Çok Seversen gibi dizilerde rol almış ve birçok reklam filminde oynayan ünlü oyuncu Kerem Bürsin kariyeri ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin aktif bir şekilde sosyal medya hesabını kullanan ünlü isimler arasında yerini almaya devam ediyor.

Takıntılı sevgiliden akılalmaz intikam! Önce aracının altına bomba yerleştirildi sonra... Takıntılı sevgiliden akılalmaz intikam! Önce aracının altına bomba yerleştirildi sonra... Haberi Görüntüle

KEREM BÜRSİN'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Kerem Bürsin instagram hesabından hayranlarının dikkatini çeken bir paylaşımda bulundu.

Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti! Samimi pozları çok konuşuldu! Ceyda Düvenci'yi aldatmıştı! Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle aşkını ilan etti!... Haberi Görüntüle

VÜCUDUNU SERGİLEDİ

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin yeşil şortu ile kaslı vücudunu sergileyerek ayna selfiesi çekti. 

Oyunucunun o fotoğraflarına ise sosyal medya hesabından yorum yağdı.

Hık demiş Aslı Enver'in burnundan düşmüş! Ünlü oyuncu uzun aradan sonra kızı ile fotoğraflarını paylaştı! Bütün ilgiyi üzerine topladı! Hık demiş Aslı Enver'in burnundan düşmüş! Ünlü oyuncu uzun aradan... Haberi Görüntüle

ANTİK YUNAN HEYKELLERİNE BENZETİLDİ

Bürsin'in hayranalrı ünlü oyuncuyu Antik Yunan heykellerine benzetti.

Öte yandan yakın zamanda Hafsanur Sancaktutan ile bilrikte Ya Çok Seversen projesinde başrol olan ünlü oyuncu Bürsin'in ise yakın zamanda kendisinin yazdığı ''Mavi Mağara'' adlı film için çalışmalarını yürüttüğü öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading