Yandex Metrica

Rüyada saray görmek ne demek? Rüyada sarayda hizmet edildiğini görmek neye işaret eder?

Rüyada saray görmek ne demek? Rüyada sarayda hizmet edildiğini görmek neye işaret eder?

Görkemli büyük evler olan saraylar genellikle devlet büyüklerinin yaşadığı yerler olarak biliniyor. Rüyada görülen saray ise hayra yoruluyor. Rüyada saray görmek ne demek? Rüyada kendini sarayda görmek ne anlama geliyor?

Yaşam

03.05.2024, 14:05

Rüyasında bir kimsenin kendisini pırıl pırıl bir avizelerle süslenmiş bir sarayda görmesi genç bir erkek için, beklenmedik bir mükafata; tecrübeli bir yaşta ise, yeni ve çok hayırlı bir işe; bir kadın için kendisinin çok beğenip zevk alacağı çok neşeli ve eğlenceli bir toplantıya işarettir.

Frikiğe kızan Hadise şimdi iki erkek arasında bacaklarını ayırdı Frikiğe kızan Hadise şimdi iki erkek arasında bacaklarını ayırdı Haberi Görüntüle

KENDİNİ SARAYDA GÖRMEK NE DEMEK?

Bir kimsenin kendini bir sarayda görmesi genç bir erkek için, işindeki gayretlerinden dolayı umulmadık bir ödüle yorumlanır.Orta yaşlı biri içinse yeni ve çok para kazanacağı bir işe başlamasına işaret eder. 

Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında rüzgar gibi esti! Önce yarıştı sonra jüri üyesi oldu! Hadise Belçika'daki müzik programında... Haberi Görüntüle

Gündemden düşen Şeyma Subaşı bu kez üstsüz poz verdi! Gündemden düşen Şeyma Subaşı bu kez üstsüz poz verdi! Haberi Görüntüle

RÜYADA KENDİNİ SARAYDA GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR? 

Rüyada bir sarayda bulundugunuzu ve etrafinizda bir takim kimselerin, size hizmet ettiklerini görmek, dikkat etmezseniz islerinizin kötüye giderek gittikçe bozulacagina, rakiplerinizin bos durmayip, durmadan kuyunuzu kazmakta olduklarina isarettir. 

Rüyada büyük bir saray ve içinin mutlu insanlarla dolu olduğunu görmek; devlet kapısında bir işinizin olacağına ve üzüntülerinizin son bulacağına işarettir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading