Yandex Metrica

Sitede Ara

Rüyada engel görmek ne demek? Rüyada engelleri aşmak neye işaret eder?

Bir yere giriş çıkışı kapatan engeller rüyalarda da görülüyor. Rüyada engel görmek ne demek? Rüyada engelleri aşmak neye işaret eder? Rüyada engele takılıp düşmen neye işaret eder?

Yaşam

25.04.2024, 11:07

Rüyada engel görmek rüya sahibinin hayalini kurduğu birçok olayı gerçekleştireceği yönünde delalet eder. Özellikle bu dünyanın aksine kişinin tüm duvarları yıkarak engelleri aşmak suretiyle istediği noktaya geleceğini rivayet edilir.

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

RÜYADA ENGELLERİ AŞARAK ÜSTÜNDEN ATLAMAK

Engelleri aşarak üstünden atladığını görmek emel ve maksadına ulaşmak biçiminde delalet eder. Özellikle kişinin kendi çabası ve alın teri ile oldukça çok güzel yerlere geleceği yönünde rivayet edilir. Bununla beraber maddi ve manevi yönden daha iyi noktaya gelerek, iyi bir mevki ve makama ulaşacağı yönünde yorumlar yapılır. Sorun ve sıkıntıları geride bırakırken, aile hayatında istediği güzel noktaya ulaşacağına rivayet edilir.

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

MERDİVENDE ENGEL GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada merdivende engel görmek rüya sahibinin parasının ve ekmeğinin artacağı yönünde yorumlanır. Aynı zamanda yüksek bir mal ve mülke sahip olurken, önemli yatırımlara imza atacağı yönünde delalet eder. Bu sayede geleceğini garanti altına alırken, ailesiyle maddi ve manevi sorun yaşamayacağına yorumlanır. 

Beklenen an geldi! Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat bugün hakim karşısına çıkacak! Beklenen an geldi! Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi... Haberi Görüntüle

RÜYADA ENGELE TAKILIP DÜŞMEK

Büyük bir hayal kırıklığı anlamına geldiği gibi kişinin göz göre göre ve kendisine yapılan tüm uyarılara rağmen hata yaptığına, bunun sonucunda ise beklenmedik şekilde hasar göreceğine delalettir. Engele takılıp düşmek bir projenin başarısızlığa uğraması, aile içinde tartışmalar ve iş yerinde yöneticilerle ciddi anlaşmazlıklar yaşamak şeklinde de yorumlanır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading