Yandex Metrica

Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım kararını verdi! Çift bu yaz çifte düğünle dünyaevine giriyor!

Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım kararını verdi! Çift bu yaz çifte düğünle dünyaevine giriyor!

Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, 2022 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yazın evleneceğini öğrendi. 

Yaşam

07.04.2024, 14:10

Yargı dizisinde 'Ceylin' karakteri ile ününe ün katan 30 yaşındaki ünlü oyunu Pınar Deniz, 2022 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım ile büyük bir karara imza attı.

Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Uraz Kaygılaroğlu ile sevgilisi Sayna Soleimanpour ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ

Kaan Yıldırım'ın ünlü oyuncuya İngiltere'de evlilik teklifi ettiğini ve Deniz'in teklifi kabul ettiği öğrenildi. Oyuncu Ezgi Yıldırım ile 3 yılık evliliğine 2019 yılında son noktayı koymuş tek celsede boşanmışlardı. 

Telefonunuzda bu ayarlar açıksa dinleniyor olabilirsiniz! İşte Google dinlemelerini önlemenin yolları Telefonunuzda bu ayarlar açıksa dinleniyor olabilirsiniz! İşte Google dinlemelerini önlemenin... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

2024 yılına girerken Beykoz Konakları'nda birlikte yaşamayabaşlayan çift, evlerini dekor etmiş ve düğün hazırlıklarına yavaş yavaş başlamışlardı. 

WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! WhatsApp'tan devrim niteliğinde özellik: Kullanıma artık hazır! Haberi Görüntüle

YAZA ÇİFTE DÜĞÜN VAR

Çiftin ne zaman evleneceği hayranları tarafından merak edilse de beklenen haber geldi. Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftinin İstanbul'da davullu zurnalı bir düğün ile dünyaevine girecekleri öğrenilirken, arkadaşlarıyla da ayrı bir düğün organizasyonu planladıkları öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading