Yandex Metrica

DOLAR

32.45

%0 expand_less

EURO

34.83

%0 expand_less

ALTIN

2438.60

%0 expand_less

BIST

9915.62

%0 expand_less

BTC ($)

63503.28

%0.45 expand_less

Öğretmen-veli randevusu nereden, nasıl alınır? Veli randevu sisteminden randevu nasıl alınır?

Öğretmen-veli randevusu nereden, nasıl alınır? Veli randevu sisteminden randevu nasıl alınır?

MEB bünyesinde eğitim gören milyonlarca öğrencinin velisini ilgilendiren yeni bir gelişme duyuruldu. Veliler bundan böyle randevu alarak öğretmenler ile görüşebielcek. Okullardaki ders işleyişinin aksamaması için alınan karara göre öğrenci velileri  "veli randevu sistemi" üzerinden randevu oluşturup öğretmenle görüşecek. Peki öğretmen-veli randevusu nereden, nasıl alınır? Veli randevu sisteminden randevu nasıl alınır?

Yaşam

04.04.2024, 09:54

Velilerin okula gelerek istediği saat ve günde öğretmenlerle görüşmesinin önüne geçmek için geçtiğimiz aylarda yeni bir düzenleme yapılacağı açıklanmıştı. Bu düzenlemede yeni gelişmeler duyuruldu. Yapılan son duyuruya göre veliler artık dijital ortamdan randevu alarak öğretmenlerle görüşme sağlayabilecek.  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, birçok Batı ülkesinde uygulanan ve okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması yönündeki açıklamasının ardından çalışmalara başlayan MEB Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, öğretmen-veli görüşmeleri için yeni bir dijital uygulama geliştirdi.

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı! İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVUSU NASIL, NEREDEN ALINIR?

"Veli randevu sistemi" uygulamaya geçti. Bu sistem üzerinden veliler okulda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek istedikleri öğretmenden randevu alabilecek. Veliler görüşme zamanını ve saatini ayarlayabiliyor.  Veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Okulların internet sitesi üzerinden randevu sistemine e-Devlet kullanıcı bilgileriyle giriş yapılması gerekiyor. Sistemde çıkan tablodan boş zaman dilimlerinden biri seçilerek randevu talebi oluşturuluyor. Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading