Yandex Metrica

Nurgül Yeşilçay verdiği kilolarla taş çıkardı! Ünlü oyuncu nasıl kilo verdiğini bir bir anlattı!

Nurgül Yeşilçay verdiği kilolarla taş çıkardı! Ünlü oyuncu nasıl kilo verdiğini bir bir anlattı!

Türkiye'nin sevilen başarılı kadın oyuncuları arasında yerini alan Nurgül Yeşilçay 2 yıldır fazla kilolarından kurtulmak için sıkı bir diyete girdiği ve toplamda 15 kilo verdiğini duyurdu. Hayranlarına ise nasıl kilo verdiğini anlattı.  

Yaşam

02.04.2024, 20:19

'Asmalı Konak', 'Ezo Gelin', 'Veda Mektubu', 'Kefaret' ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' dizisinde rol almış 48 yaşındaki ünlü oyuncu sosyal medya hesabından verdiği kilolar hakkında konuştu.

Gazetecilerden kaçacak delik aradı! Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle yakalandı! Gazetecilerden kaçacak delik aradı! Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle... Haberi Görüntüle

2 YILDA 15 KİLO

Yeşilçay sosyal medya hesabı instagram üzerinden; "30 günde 17 kilo verilmez. 2 yılda 15 kilo'' diye duyurdu.

Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye Survivor All Star tarihinde görülmemiş ceza! Görüntüler +18 olduğu için yayınlanmadı! Diskalifiye edilecekler mi? Yunus Emre'ye... Haberi Görüntüle

KİLO VERMENİN SIRRINI PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu aralıklı oruç tuttuğunu belirterek; "Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading