Yandex Metrica

Mert Ayaydın kimdir? Hadise'nin sevgilisi Mert Ayaydın mı? Mert Ayaydın ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Mert Ayaydın kimdir? Hadise'nin sevgilisi Mert Ayaydın mı? Mert Ayaydın ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Hadise'nin Mert Ayaydın ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Mgazin gündemine bomba gibi düşen haberin detayları gelirken Mert Ayaydın kimdir? sorusu ise Google'a çok sayıda kişi tarfından sorulmaya başlandı. Peki Hadise'nin sevgilisi Mert Ayaydın mı? Mert Ayaydın ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Yaşam

26.04.2024, 23:12

Magazin gündemini sarsan iddiaya göre Hadise uzun süre sonra yeni bir ilişkiye yelken açtıç Ünlü şarkıcı Hadise'nin bir mekanda eğlenriken çekilen videosunda sarmaş dolaş oldığu kişinin Mert Ayaydın olduğu iddia edildi. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre Hadise iş insanı Mert Ayaydın ile yeni bir aşka yelken açtı. Ancak bunun bir iddia olduğunu ve taraflardan henüz konuya ilişkin açıklama gelmediğini de hatırlatmakta fayda var. İddialara göre; Hadise'nin sevgilisi ile bir mekana eğlenmeye gittiği belirtildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların ardından Mert Ayaydın kimdir? sorusu arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. 

Mükremin Gezgin evlenme teklifi aldı! Evde kalanları kıskandıracak paylaşımı viral oldu! Mükremin Gezgin evlenme teklifi aldı! Evde kalanları kıskandıracak paylaşımı viral... Haberi Görüntüle

MERT AYAYDIN KİMDİR?

Mert Ayaydın iş insanıdır. Ünlü şarkıcı Hadise ile ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Mert Ayaydın eğitiminin Londra'da tamamladı. 

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın oğludur. Regent's University'den mezun olduğu sırada Mehmet Ayaydın'ı ailesi yalnız bırakmadı.

Diplomasını eline alan ve kepini giyen Mert Ayaydın'ı, başta babası Yalçın Ayaydın olmak üzere, annesi Tunay Ayaydın ve ablası İpek Abdik yalnız bırakmadı. 

Mert Ayaydın ülkemizin önemli iş insanlarından biridir. Genç ve dinamik olan Mert Ayaydın aynı zamanda sporla da ilgileniyor. 

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

HADİSE'NİN YENİ SEVGİLİSİ MERT AYAYDIN MI?

Hadise ile Mert Ayaydın'ın sevgili olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin gündeminde yer alan iddialar henüz çift tarafından doğrulanmadı. Basında yer alan söz konusu haberlerin iddia olduğunu belirtmek isteriz. İddialara ilişkin taraflardan henüz açıklama gelmedi. 

Habere Tepki Ver

2

0

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading