Yandex Metrica

Mükremin Gezgin evlenme teklifi aldı! Evde kalanları kıskandıracak paylaşımı viral oldu!

Ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in geçtiğimiz ayalarda asker kaçağı olduğunu duyurması sonrası pembe tezkere polemiği ile gündeme gelmişit. Ünlü fenomen Mükremin Gezgin'in şimdi ise evlilik teklifi aldığı bir videoyu sosyal medya da paylaştı. Ömrüm şarkısıla paylaştığı video kısa sürede viral oldu.

Yaşam

27.04.2024, 10:30

Ünlü TikTok fenomeni olan ve asker kaçağı olarak güneme gelen 25 yaşındaki Mükremin Gezgin, sosyal medya da paylaştıklarıyla gündemden düşmüyor. 

Alkollü araç kullandı ehliyetine el konuldu! Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü örnek olacak davranış! Alkollü araç kullandı ehliyetine el konuldu! Ünlü oyuncudan hayranlarına kötü... Haberi Görüntüle

'HAMİLEYİM' VİDEOSU OLAY YARATMIŞTI

Tiktok'ta paylaştığı bir video ile hamile olduğunu duyuran ve uzun bir süre hamileymiş gibi davranarak, özel bir hastanede doğum yaptığını duyuran Gezgin hakkında işlem başlatılmıştı.

Hadise'den giderli paylaşım: Tersim! Şarkıcı Instagram'da kime mesaj verdi? İşte Hadise'nin çıplak ayaklı fotoğrafları Hadise'den giderli paylaşım: Tersim! Şarkıcı Instagram'da kime mesaj verdi? İşte... Haberi Görüntüle

ASKER KAÇAĞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Trans birey olarak sosyal medya da aktif bir şekilde paylaşım yapan ünlü fenomenin ise geçtiğimiz aylarda askerlik kağıdının geldiğini ve asker kaçağı olduğu için askere çağırıldığını takipçilerine duyurmuştu.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'PEMBE TEZKERE'  POLEMİĞİ

Ünlü fenomen sosyal medya hesabından askere gidemeyeceğini, 'nasıl giderim, beni orada mahvederler' diyerek utandığını ve çaresiz olduğunu ağlayarak açıklamıştı. 

Gökhan Çınar'ın Youtube'de sunduğu Katarsist programına katılan ünlü fenomen Mükremin, 'bana pembe tezkere versinler' söylemi çok konuşulmuştu.

Farah Zeynep Abdullah hayranı oldu 15 yaşında evden kaçtı! Küçük çocuğun kaybıyla ilgili detaylar herkesi şaşkına çevirdi! Farah Zeynep Abdullah hayranı oldu 15 yaşında evden kaçtı! Küçük... Haberi Görüntüle

EVLENME TEKLİFİ ALDI

Ünlü fenomen adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı ve sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığını duyurdu. 

Gezgin, uzun zamandan beri Tiktok hesabından sevgilisi ile romantik ve baş başa geçirdiği videolaru paylaşmaya başlamıştı. 

Ünlü fenomen son olarak ise erkek arkadaşı tarafından evlilik teklifi aldığını paylaştığı bir video ile duyurdu.

Gezgin'in ömrüm şarkısıyla paylaştığı videoda sevgilisinin diz çökerek, yüzük parmağına altın bir alyans geçirdiği görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading