Yandex Metrica

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Eşi Jülide Kural'dan önemli açıklama!

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Eşi Jülide Kural'dan önemli açıklama!

Türkiye'nin sevilen ünlü isimleri arsında yerini alan Yeşilçam'ın yıldızı 74 yaşındaki Kadir İnanır, dün sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncunun yoğun bakıma alınarak entübe edildiği haberi sonrasında ise eşi Jülide Kural'dan ilk açıklama geldi. 

Yaşam

12.04.2024, 00:58

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan filmlerin aranan yüzü 74 yaşındaki Kadir İnanır, dün sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde beynine pıhtı atması sonucu Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisine geri mi dönüyor? Mesut Komiser diziye geri mi gelecek? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisine geri mi dönüyor? Mesut Komiser... Haberi Görüntüle

''BEYİNDEKİ PIHTI TEMİZLENDİ''

Ünlü oyuncunun entübe edildiği ve sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, İnanır'ın 23 yıldır birlikte yaşadığı eşi Jülide Kural açıklamada bulundu. Kural; "Kamuoyunun bilgisine; Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır 24 Mart Pazar sabahı saat 09.30 sularında rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır.

Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olup, hekim ve sağlık çalışanlarının olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın durumu stabildir. Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır. Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili; yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım' açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading