Yandex Metrica

'Gülen öldü' tartışması ve acil basın toplantısı: Kılıçdaroğlu ve Akşener'in erken seçim çağrısı ne anlama geliyor?

'Gülen öldü' tartışması ve acil basın toplantısı: Kılıçdaroğlu ve Akşener'in erken seçim çağrısı ne anlama geliyor?

Türkiye gündemi bugün ani bir toplantıyla erken seçim tartışmasına döndürüldü. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener sürpriz bir görüşmenin ardından ekonomiyi bahane ederek erken seçim çağrısında bulundu. Sosyal medya operasyonunun eşlik ettiği bu çağrının, 'Gülen öldü mü?' tartışmasıyla eş zamanlı gerçekleşmesi dikkat çekti.

Yaşam

23.01.2024, 18:19

Millet İttifakı cephesinde sürpriz bir görüşme gerçekleşti. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyarette bulundu. Ani gerçekleşen görüşmenin gündemi de zamanlaması da dikkat çekti. 

15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YİNE 'ERKEN SEÇİM' ÇAĞRISI

Görüşmenin ardından iki lider ortak basın toplantısında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu ve Akşener, endişeli olduklarını söyleyerek erken seçim çağrısında bulundu. 

kemal kilicdaroglu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu açıklamasında ''Bir an önce seçime gidin. Yeni bir hükümet gelsin. Doğru dürüst bu ülke yönetilsin. Bu nedenle Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarıyla görüştük. İyi Parti'nin de bizim de iyi bir ekonomi kurmayımız var. Gidişattan duyduğumuz endişeleri paylaştık." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ise  ''Ekonomi kurmaylarımız çalışacaklar. Sayın genel başkanımızın acil seçim, hemen seçim çağrısına katılıyorum. Seçimden başka çare yok. '' açıklamasında bulundu. 

meral aksener

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu! İşte dizinin izleyiciyle buluşacağı tarih... Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu! İşte dizinin... Haberi Görüntüle

TROL HESAPLARLA SOSYAL MEDYA OPERASYONU

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in basın toplantısı sırasında ittifak için çalışan ajans, 'erken seçim' etiketini TT listesine aldı. Trol hesaplar üzerinden sosyal medyada erken seçim tartışması başlatıldı.

Acil toplantı ve panikle yapılan erken seçim çağrısının zamanlaması da dikkat çekti. Sosyal medyada terör elebaşı Gülen'in öldüğü iddialarının yoğunlaştığı bir günde yapılan görüşme dikkat çekici olarak yorumlandı. 

İbrahim Erkal'ın ölüm anını gözyaşlarıyla anlattı! Filiz Erkal: Beni en çok üzen kimsesiz kalışıydı... İbrahim Erkal'ın ölüm anını gözyaşlarıyla anlattı! Filiz Erkal: Beni en... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN TEPKİ

Muhalefetin gündeme getirdiği erken seçim tartışmasına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan yanıt geldi. Turan ''Türkiye’nin erken seçimgibi bir gündemi yok. Seçimler zamanında yapılacaktır! Türkiye, size rağmen, önündeki tüm engelleri aşma iradesine ve kararlılığına sahiptir. Bu gündeminizin hiç kimseye faydası yok. '' ifadesini kullandı.

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! Muğla'da trafik kazası sonucunda feci şekilde can verdi! Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! Muğla'da trafik kazası sonucunda... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha önce pekçok kez seçimin zamanında yapılacağını söylemişti. Afrika seyahati dönüşünde sorulan erken seçim sorusuna da  "Bunlar neredeyse iki yıldır hep erken seçim demiyorlar mı? Çok açık net bir gerçek var ortada; ben 'Seçimler zamanında yapılacak diyorum, asla geri adım yok' diyorum. Devlet Bey, aynı şekilde, Haziran 2023’ü söylüyor, 'Seçimler zamanında yapılacak' diyor.'' açıklamasında bulunmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading