Yandex Metrica

Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl?

Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl?

87 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Gönül Yazar'ın sağlık durumu hakkında çok fazla iddia sosyal medyada yer aldı. Daha önce Gönül Yazar'ın kör olduğu iddiaları gelmişti. Bu kez de bacağına pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Peki Gönül Yazar kör mü oldu? Gönül Yazar sağlık durumu nasıl?

Yaşam

25.03.2024, 04:05

Söz yazarı ve şarkıcı Gönül Yazar 87 yaşına girmesine rağmen enerjisinden birşey kaybetmemiş gibi görünüyor. "Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı hakkında son günlerde ortaya atılan iddialara ilişkin sanatçıdan açıklama geldi. 

Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama: Önce beyinine pıhtı attı, sonra... Ünlü şarkıcı Faik Öztürk'ten kötü haber! Safiye Soyman'dan ilk açıklama:... Haberi Görüntüle

GÖNÜL YAZAR KÖR MÜ OLDU?

Gönül Yazar, 2022'de yaşadığı bir talihsizklik sonucu görme yetisini büyük oranda yitirmişti. Geçirdiği ameliyatlar ile sanatçı yeniden görmeye başladı.  Yazar yaşadığı durum hakkında yaptığı açıklamada "Ben Yeşilçam filmindeki gibi 'görüyorum' diye bağırdım. İnanamadım. Pırıl pırıl görüyordum. Aynı 3 lensi diğer gözüme de uyguladılar. Eve yolladılar. 15 gün gözlerime 3 ayrı damla uyguladık. Şimdi ne mi oldu? Çamlıca Camii'nin müezzinini bile görüyorum. Yeniden doğdum, Sevgilerimle..." demişti.

Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan Aslı Turan'dan şaşırtan açıklama! Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan... Haberi Görüntüle

GÖNÜL YAZAR SAĞLIK DURUMU NASIL?

Gönül Yazar sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Gönül Yazar'ın hastaneye kaldırıldığı iddiasının yanlış anlaşılmadan kayaklandığını belirtti. Yazar sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Bu olay 4-5 ay önce yaşandı. Evimdeyim, iyiyim. Pıhtı çoktan dağıldı. Çok iyiyim merak etmeyin lütfen. Arkadaşa anlattım o yeni sanmış. Kabahati yok. Doktorlar 6 ay sonra gel görelim dedi" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading