Yandex Metrica

Sitede Ara

Eylem Tok ve oğlu konuşulurken estetik doktoru baba Bülent Cihantimur hakkında Işın Karaca'dan bomba iddia: Anneme yanlış ilaç verdi, kalbi durdu!

Eylem Tok ve oğlu konuşulurken estetik doktoru baba Bülent Cihantimur hakkında Işın Karaca'dan bomba iddia: Anneme yanlış ilaç verdi, kalbi durdu!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu 5 kişiyi ezip bir kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kazada oğlu Timur Cihantimur'u Amerika'ya kaçırmışlardı. Eylem Tok'un popo estetikçisi Bülent Cihantemur'un ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın annesini ameliyat ettiği ancak yanlış ilaç verdiği gerekçesiyle kalbi durduğu öğrenildi.

Yaşam

28.04.2024, 22:06

Geçtiğimiz gün İstanbul'da Eyüpsultan'da ünlü yazar Eylem Tok'un ve ünlü popo doktoru Bülent Cihantemur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un 5 kişiyi arabasıyla ezdiği bir kişiyi hayattan kopardığı o kaza tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü.

20 Nisan Adana Murat Boz konseri ne zaman, saat kaçta başlayacak? Adana Murat Boz konseri ne zaman bitecek? 20 Nisan Adana Murat Boz konseri ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

ÖNCE MISIR'A SONRA ABD'YE KAÇIRDI

O korkunç kazada Murat Acı isimli bir vatandaş hayatını kaybederekn 4 kişi yaralanmış, sürücü Timur Cihantimur'un ise yazar anesi Eylem Tok tarafından Mısır'a sonrasında ise Amerika'ya kaçırdığı öğrenilmişti. 

Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü! Eleştirileri kaldıramayınca söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi! Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü!... Haberi Görüntüle

BABA CİHANTİMUR'DAN SKANDAL OLAY

Ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur'un da skandal bir olaya imza attığı öğrenildi. Işın Karaca katıldığı bir televizyon programında annesini 10 yıl önce Cihantimur'a ameliyat olması için götürdüğünü ancak ameliyatta annesinin kalbinin durduğunu aktardı.

Oyuncu Melis Sezen'in makyajsız paylaşımı olay oldu! Kullanıcılar dudaklara takıldı: O dudak ne Melis? Oyuncu Melis Sezen'in makyajsız paylaşımı olay oldu! Kullanıcılar dudaklara takıldı:... Haberi Görüntüle

IŞIN KARACA'NIN ANNESİNİ AMELİYAT ETMİŞ 

Olayla ilgili konuşan Işın Karca; "Annemin yüzü yamuk. Bir kulak memesi yok. Yanlış ilaç verdiği için de annemin kalbi durdu. İlk günden beri en çok merak ettiğim, Bülent doktorun nerde olduğu. Oğlun birilerini hayattan koparıyor! Bir çocuğu babasız bırakıyor. Annesi çocuğu yurt dışına kaçırıyor ama ortada baba yok." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading