Yandex Metrica

Cara Delevinge'nin 7 milyon dolarlık malikanesi küle döndü! Ünlü modelden açıklama geldi!

Cara Delevinge'nin 7 milyon dolarlık malikanesi küle döndü! Ünlü modelden açıklama geldi!

Tüm dünyada tanınan ünlü model Cara Delevingne'nin dün sabah saatlerinde Los Angeles'ta bulunan 7 milyonluk malikanesinde yangın çıktı. 

Yaşam

18.03.2024, 02:08

''Sucidie Squad'', ''Kağıttan Kentler'', ''Valerian ve Bin Gezegen İmparatoruluğu'' gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Cara Delevingne'nin sabah 04.00 sıralarında Los Angeles'te bulunan malikanesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ünlülerin yeni trendi: Nafaka vermemek! Ünlü komedyen binlerce dolarlık nafaka krizi yüzünden çileden çıktı! Ünlülerin yeni trendi: Nafaka vermemek! Ünlü komedyen binlerce dolarlık nafaka... Haberi Görüntüle

7 MİLYONLUK MALİKANESİ KÜLE DÖNDÜ

Ünlü modelin malikanesinde olmadığı öğrenilirken, 7 milyon dolarlık malikanesinin tamamen küle döndüğü öğrenildi.  35 yaşındaki ünlü modelin evde olmadığı ancak iki kedisinin ne yazık ki öldüğü öğrenildi.

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı! Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ MODELDEN AÇIKLAMA

Yangın sırasında evde bir kişinin de bulunduğu ve yaralandığı öğrenilirken, konuyla ilgili ünlü model; "İnanamıyorum. Hayat bir anda değişebiliyor. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin" dedi.

Melisa Döngel rüzgarın azizliğine uğradı! Verdiği frikik sosyal medyayı salladı! Derin yırtmacıyla hayranlarının yüreklerini hoplattı! Melisa Döngel rüzgarın azizliğine uğradı! Verdiği frikik sosyal medyayı salladı!... Haberi Görüntüle

YANGININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Yangında lüks malikanenin neredeyse tamamı yanarken, 13 itfaiye ve 93 itfaiye erinin yangını söndürmeye çalıştıkları öğrenildi. Yangının henüz neden kaynaklı çıktığı bilinmezken, yangın 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldüğü aktarıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading