Yandex Metrica

Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatmışlardı! Dilan ve Engin Polat hakkında kan donduran itiraflar ortaya çıktı!

Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlatmışlardı! Dilan ve Engin Polat hakkında kan donduran itiraflar ortaya çıktı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte ''kara para aklama'' ve ''vergi kaçakçılığı'' suçlarından 5 Kasım günü cezaevine gönderilmişti. Ancak ünlü fenomenin, eski arkadaşı ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın iş yerini kuşunlatşması davasına ilişkin 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. Banu Parlak'a yapılan saldırılaraa ilişkin ise kan donduran ifaeler ortaya çıktı.

Yaşam

19.03.2024, 11:44

Sosyal medya da bir milyondan fazla takipçisi bulunan Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte ultra lüks yaşamlarıyla dikkatlerden kaçmayarak yakayı ele vermişlerdi. 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine giren ünlü çift Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Park'ında güzellik merkezi bulunan ünlü fenomen Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirimişti.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

2 YILDAN 8 YILA HAPİS CEZASI

Gürcistan'da bulunan Dalton Çetesi ile işbirliği yaptığı öğrenilen Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın da aralarında bulunduğu 8 şüheli ile  ''mala zarar verme'' ve ''birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit'', suçları nedeniyle 2 yıl 4 aydan, 8 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. 

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

SUİKASTE KARŞILIK BAYİLİK TEKLİF EDİLDİ

Olay hakkında ifade veren tanık Halil İbrahim Kalkan olaya ilişkin konuştu. Kalkan; "Sezgin Polat, Banu Parlak'ı vurmam halinde 2 milyon lira değerindeki güzellik merkezi bayiliğini bana bedelsiz vereceğini söyledi" dedi.

Soruşturma kapsamında, Halil İbrahim Kalkan, Sezgin Polat'ın, Banu Parlak'ı vurmasını istediğini söyleyerek; 2017 yılında Sezgin Polat'a 500 Bin TL borç vermiştim. Bu parayı geri alamadım. 2023 yılı başlarında Sezgin Polat, oğlu Engin Polat ve gelini Dilan Polat'a ait güzellik merkezlerinin bir bayiliğini borca mahsuben bana vereceğini ancak kendilerine ticari hayatta zorluk çıkartan Banu Parlak ismi şahsın vurulması gerektiğini, Banu Parlak'ı vurmam halinde 2 Milyon TL değerindeki bayiliği bana karşılıksız vereceğini söyledi. Bu teklifi kabul etmedim. Paramı istemeye devam edince de bu şahıslar beni ayağımdan vurdu. Yaralanmama ilişkin gerekli müracaatlarda bulundum.'' dedi.

TikTok'a yasak geldi: ABD resmen TikTok'a savaş açtı! TikTok'a yasak geldi: ABD resmen TikTok'a savaş açtı! Haberi Görüntüle

''BANU'YU TANIMAM''

Banu Parlak'ın tanık Halil İbrahim Kalkan'a ulaştığını ve ''bana şahitik eder misin'' dediğini bildiren Kalkan, ''Normal şartlarda Banu'yu tanımam. Bu zamana kadar bir ilişkim olmadı. İşyerinin kurşunlandığını sosyal medyadan öğrendim. Arayıp 'geçmiş olsun' dedim. Kimin yaptığına dair bir fikrim yok" dedi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen iddianamenin tamamlanmasının ardından Beratcan ve Batın Can, Barış Boyun'un, 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit',  'Silahlı suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Ruhsatsız silah taşıma'  ve 'Mala zarar verme' suçlarından 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapis istendiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading